Ετικέτες

Printables για κατασκευές και παιχνίδι! Για τα παιδάκια με θέμα τι άλλο, το Πάσχα! Αυγουλάκια, λαγουδάκια, παπάκια κάθε τι ανοιξιάτικο και πασχαλινό! Tα παιδιά λατρεύουν να ζωγραφίζουν, να κολλούν, να κόβουν, γενικά να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους δημιουργικά.

Μέσα από τις κατασκευές, τη ζωγραφική, βοηθάμε τα παιδιά να αναπτύξουν τη λεπτή κινητικότητά, τη φαντασία τους και κυρίως την αυτοπεποίθηση τους! Μόλις το σχέδιό τους εκτεθεί στα πιο εμφανή σημεία του σπιτιού εκεί να δείτε χαμόγελο και ευτυχία!

Εκτυπώνουμε, ζωγραφίζουμε, κόβουμε, και είμαστε έτοιμοι για να δημιουργήσουμε! Ετοιμάζουμε κάρτες Πασχαλινές για το παππού και τη γιαγιά, το νονό και τη νονά.

Δημιουργούμε κατασκευές και στολίζουμε το σπίτι, χρησιμοποιούμε τα σχέδια και κόβουμε σε χρωματιστό χαρτί ή χαρτί με σχέδια. Εμείς σας δίνουμε την αρχή μετά αναλαμβάνει η φαντασία σας και η δημιουργικότητά σας.

Printables με θέμα τα λαγουδάκια

Ανοίγουμε το σύνδεσμο για τα printables, επιλέγουμε όποια σελίδα θέλουμε ή και όλες εκτυπώνουμε τα σχέδια δωρεάν, ζωγραφίζουμε, κόβουμε και ξεκινάμε!!!

Tip: Πριν εκτυπώσεις στείλε μας email στο info@mapedu.gr αν θέλεις να προσθέσουμε το λογότυπό σου ( για ΚΔΑΠ, Παιδικούς σταθμούς, Κέντρα Μελέτης, κλπ.). Για να έχουν τη δική σου σφραγίδα!


Διαβάστε επίσης …