Ετικέτες

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που χρειάζεται να μετακινηθούν στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους για την περίοδο του Πάσχα θα έχουν 50% έκπτωση στα εισιτήρια σε ΚΤΕΛ και τρένα.

Για την περίοδο του Πάσχα και συγκεκριμένα από τις 15 Απριλίου έως τις 2 Μάϊου. Θα μπορούν να λαμβάνουν εισιτήρια με έκπτωση 50% από τα εκδοτήρια των Υπεραστικών Λεωφορείων της Ομοσπονδίας και τα εκδοτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με την επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανταποκρίθηκαν στις σχετικές επιστολές και, ως εκ τούτου, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί λειτουργοί θα μπορούν, κατά το χρονικό διάστημα από 15/4/2022 έως και 2/5/2022, να λαμβάνουν εισιτήρια με έκπτωση 50%.

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και ο Υφυπουργός Μεταφορών εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Π.Ο.Α.Υ.Σ. και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την άμεση ανταπόκρισή τους, προκειμένου να διευκολυνθούν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί για την μετάβασή τους στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις ημέρες του Πάσχα.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Υπουργείου.


Διαβάστε επίσης …