Τι είναι το mapedu;

Το mapedu.gr είναι ένας νέος ενημερωτικός οδηγός αναζήτησης και προβολής επιχειρήσεων που έχουν ως αντικείμενο τους την εκπαίδευση,την άθληση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών .

Η ιδέα μας γεννήθηκε από τη δική μας ανάγκη για αναζήτηση δραστηριοτήτων για τα δικά μας παιδιά. Ανακαλύψαμε αρκετά κενά, λάθη και προβλήματα από διάφορες μηχανές αναζήτησης που περισσότερο μας άγχωσαν και μας μπέρδεψαν παρά μας βοήθησαν.

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν έγκυρο οδηγό αποκλειστικά για το παιδί και τους γονείς, δηλαδή, μόνο για επιχειρήσεις όπως παιδικούς σταθμούς, παιδότοπους , κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, αθλητικές ακαδημιές, σχολές ζωγραφικής, θεάτρου και άλλα πολλά.

Το δικό σας όφελος σαν επιχείρηση;

Με την παρουσία σας στον οδηγό μας είστε βέβαιοι ότι προβάλεστε σε ένα κοινό που σας χρειάζεται και το πιο σημαντικό,σας ψάχνει!Δεν βρίσκεστε σε ένα γενικό επαγγελματικο οδηγό όπου όλοι ψάχνουν για όλα. Είμαστε ένας οδηγός μόνο για εσάς! Με την εγγραφή σας σε εμάς διαφημιζεστε άμεσα σε αυτόν που σας αναζητά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προσελκύετε και να κερδίζετε νέους πελάτες.
Το mapedu.gr θέλει να είναι ο on-line συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσάς και τους γονείς, φέρνοντάς σας πιο κοντά, γρήγορα και εύκολα απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αν θέλετε να διαφημηστείτε στο mapedu.gr παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και ρωτήστε μας για οποιαδήποτε απορία έχετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από την τεχνολογία reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης της Google.