Ετικέτες

Εκτύπωσε και γράψε το δικό σου γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Όλα τα παιδάκια, όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα γράψουν το καθιερωμένο γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Τα Χριστούγεννα για τα παιδιά είναι μαγικά, αλλά και για όσους νιώθουν πάντα παιδιά! Λίγη χρυσόσκονη και όλα αλλάζουν στη στιγμή!

Σας ετοιμάσαμε μερικά γράμματα για να εκτυπώσετε και να τα γεμίσουν τα παιδάκια με τις δικές τους σκέψεις, τα δικά τους όνειρα! Μην ξεχάσετε να στείλετε τα γράμματα σας, ο ‘Αγιος Βασίλης περιμένει να τα διαβάσει όλα!

Κατεβάστε το αρχείο PDF κάνοντας κλικ πάνω στο Λήψη. Αποθηκεύστε το στον υπολογιστή σας και κατόπιν εκτυπώστε το γράμμα σε μέγεθος Α4.

Το γράμμα μπορείτε να το ταχυδρομήσετε ή να το κρύψετε μέσα σε μια κάλτσα ή να φτιάξετε το δικό σας γραμματοκιβώτιο! Ο Άγιος Βασίλης έχει τον τρόπο του να τα βλέπει και να τα διαβάζει όλα!

Εκτυπώστε το γράμμα που σας αρέσει ανάλογα με το θέμα που θέλετε, χριστουγεννιάτικο ή χειμωνιάτικο, ακόμα και όλα αν θέλετε. Μια ωραία ιδέα για παιχνίδι με τα παιδιά μέσα στη τάξη αλλά και στο σπίτι.