Ετικέτες

MATHEMAGIC Εντυπωσιακά, διασκεδαστικά, εκπαιδευτικά και online μαθηματικά παιχνίδια από το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου.

  • Είστε 12 έως 102 ετών, σας συναρπάζει ο μαγικός κόσμος των Μαθηματικών και είστε έτοιμοι να «ξεσκεπάσετε» την αλήθεια πίσω από τεχνάσματα και θεαματικά τρικ;
  • Θέλετε να μάθετε εντυπωσιακά, διασκεδαστικά, εκπαιδευτικά παιχνίδια και να κάνετε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των Μαθηματικών;

Αν η απάντηση και στα δύο παραπάνω ερωτήματα είναι θετική, τότε το «Mathemagic», το εντυπωσιακό, διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εσάς.

Και επειδή θέλουμε να σας προκαλέσουμε ακόμη περισσότερο, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να πάρετε μέρος χωρίς να βγείτε καν από την πόρτα του σπιτιού σας, αφού φροντίσαμε να το υλοποιούμε online. Όπου κι αν βρίσκεστε ‒ από το πιο απομακρυσμένο νησί ως το πιο ψηλό βουνό ‒ το Mathemagic θα  φτάσει ιντερνετικά στην οθόνη του υπολογιστή ή του tablet σας και… θα σας αιφνιδιάσει!

Όλα αυτά που φαίνονται παράδοξα ή περίεργα, μπορούν εύκολα να εξηγηθούν με τη μαθηματική λογική και να συναρπάσουν εσάς και όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους σας. Θα βρεθείτε μπροστά σε θεαματικά τρικ βασισμένα στην επιστήμη των Μαθηματικών, που πραγματοποιούνται όπως πάντα με την επιστημονική καθοδήγηση των έμπειρων εισηγητών μας, των επιστημόνων του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου. Κρατήστε θέση τώρα στη νέα 2ωρη online παράσταση «Mathemagic», για να «ξεσκεπάσουμε» μαζί πολλά τεχνάσματα που μοιάζουν μαγικά. 

Αλλά μην ξεχνάτε! Πίσω τους κρύβονται τα Μαθηματικά! 

Κόστος συμμετοχής: Eνήλικες: 10 ευρώ, παιδιά: 7,5 ευρώ.

Προτείνεται για ηλικίες 12+

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος και τη διαδικασία κράτησης επικοινωνήστε μαζί μας από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9:30-16:30 στο τηλέφωνο 210 9469641, ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.eef.edu.gr.

Διαβάστε επίσης…

Mapedu.gr - Πάτρα