Ετικέτες

Θέλεις να βοηθήσεις το εκτάκι σου με τις εξετάσεις για τα Πρότυπα Γυμνάσια; Μπορείς με το βοήθημα αυτό από τις εκδόσεις Σαββάλα. Είσαι εκπαιδευτικός και προετοιμάζεις μαθητές ΣΤ’ Δημοτικού; Τότε σίγουρα αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει, γιατί σου παρέχει έξτρα υλικό για να προετοιμάσεις τους μαθητές σου για τις εξετάσεις σε Πρότυπα Γυμνάσια και Ιδιωτικά σχολεία.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους τους μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού που πρόκειται να διεκδικήσουν μια θέση στα Πρότυπα και τα Ιδιωτικά Γυμνάσια, ή μια υποτροφία που παρέχεται από τα κορυφαία ιδιωτικά σχολεία της χώρας. Στόχος του είναι να αποτελέσει έναν χρήσιμο βοηθό για την προετοιμασία στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Η απόκτηση ισχυρών βάσεων, που επιτυγχάνεται μέσω συγκεκριμένης φιλοσοφίας και μεθοδολογίας ασκήσεων, συντελεί καθοριστικά στην πλήρη κατανόηση της διδαχθείσας ύλης από τους μαθητές, εξοικειώνοντάς τους συγχρόνως με τις απαιτήσεις που θα συναντήσουν στο Γυμνάσιο.

Η επιτυχία στις συγκεκριμένες εξετάσεις εισαγωγής κρίνεται από πολλούς παράγοντες, ο σημαντικότερος εκ των οποίων είναι η κατάλληλη προετοιμασία. Το βιβλίο αυτό θα βοηθήσει καθοριστικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Το βιβλίο Εισαγωγή στα Πρότυπα και τα Ιδιωτικά Γυμνάσια περιέχει:

  • Κριτήρια αξιολόγησης διαβαθμισμένης δυσκολίας.
  • Κριτήρια Γραμματικής και Συντακτικού με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.
  • Ενδεικτικά θέματα Νεοελληνικής Γλώσσας, τα οποία είναι αντλημένα από την ιστοσελίδα της Διοικούσας Επιτροπής Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.).
  • Θέματα εξετάσεων 2018-2021.
  • Πλήρεις απαντήσεις.

Μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε το βιβλίο εδώ

Δείτε ένα δείγμα από το βιβλίο πατώντας εδώ


Διαβάστε επίσης…