Ετικέτες

Οι διαδικτυακοί κατάλογοι επιχειρήσεων είναι πολύ σημαντικοί για την επιχείρησή σας. Δημιουργούν την πρώτη θετική εντύπωση στον πελάτη σας, και βοηθούν στην ανάπτυξη και την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας.

Το mapedu.gr είναι ένας ιστότοπος καταχώρησης επιχειρήσεων. Απευθύνεται σε όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων που αφορούν το παιδί, το μαθητή, την οικογένεια.

Ας δούμε μαζί μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι καταχωρίσεις σε διαδικτυακούς κατάλογους επιχειρήσεων όπως το mapedu.gr.

1. Ενισχύουν την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης σας

Αν σκεφτούμε ότι οι ιστότοποι με καταχωρίσεις επιχειρήσεων τείνουν να αντλούν πληροφορίες ο ένας από τον άλλον, τότε η καταχώριση σε έναν κατάλογο μπορεί πιθανότατα να σημαίνει καταχώριση και σε αρκετούς περισσότερους. Με αυτό το τρόπο κερδίζετε διπλά, καθώς με μια καταχώρηση επιτυγχάνετε μεγαλύτερη προβολή της επιχείρησης σας.

Στο mapedu.gr με μια καταχώρηση της επιχείρησης σας, επιτυγχάνετε αυτόματα την προβολή σας σε ακόμα 4 μεγάλους διαδικτυακούς κατάλογους επιχειρήσεων.

2. Οι κατάλογοι επιχειρήσεων μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της τοπικής αναγνωρισιμότητας

Οι διαδικτυακοί κατάλογοι επιχειρήσεων έχουν προηγμένες δυνατότητες φιλτραρίσματος και προτάσεων, επιτρέποντάς σας να γίνετε ιδιαίτερα ορατοί στην τοπική κοινότητα και στο εξειδικευμένο κοινό σας.

3. Σας βοηθούν να προσελκύσετε νέους πελάτες

Ο τυπικός διαδικτυακός κατάλογος επιχειρήσεων επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν με συγκεκριμένα κριτήρια, όπως ειδικότητα, γειτονιά, βαθμολογίες και άλλα. Εισάγοντας απλώς πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες στην καταχώρισή σας, ο κατάλογος θα συνδέσει την επιχείρησή σας με τα άτομα που την αναζητούν, ακόμη και αν δεν κάνουν ρητή αναζήτηση στο όνομα της επιχείρησής σας.

Δηλαδή οι μελλοντικοί πελάτες σας μπορούν εύκολα να σας δουν, να σας μάθουν χωρίς εσείς να κάνετε τίποτα παραπάνω. Ακόμα και αν δεν γνωρίζουν το όνομα της επιχείρησης σας μπορούν να σας βρουν, με μια απλή αναζήτηση σε ένα κατάλογο επιχειρήσεων.

4. Οι κατάλογοι επιχειρήσεων μπορούν να αυξήσουν την αλληλεπίδραση των πελατών με την επιχείρησή σας

Οι κατάλογοι επιχειρήσεων δημιουργούν ένα κανάλι επικοινωνίας με το οποίο οι δυνητικοί πελάτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν απευθείας με την επιχείρησή σας ή να μεταβούν εύκολα στον ιστοτοπό σας για να το κάνουν.

Αναζητάς Παιδικό Σταθμό; Πάτησε εδώ:

Όσο πιο εύκολο είναι για έναν δυνητικό πελάτη να αλληλεπιδράσει με την επιχείρησή σας – είτε πρόκειται να πραγματοποιήσει τηλεφωνική κλήση, να υποβάλει φόρμα επικοινωνίας ή ακόμη και να μεταβεί στην τοποθεσία σας – τόσο πιο πιθανό είναι να το κάνει. 

5. Ενισχύουν την από στόμα σε στόμα διαφήμιση

Η από στόμα σε στόμα διαφήμιση, υπήρξε πάντοτε μια αξιόπιστη πηγή για τους καταναλωτές. Τώρα πλέον λαμβάνει κυρίως τη μορφή διαδικτυακών κριτικών. Είναι πολύ εύκολο οι πελάτες να δημοσιεύουν κριτικές πιο γρήγορα – ακόμη και κατά τη διάρκεια της εμπειρίας τους. Η καταχώριση σε διαδικτυακούς καταλόγους επιχειρήσεων, δίνει τη δυνατότητα στους ευχαριστημένους πελάτες να διαδίδουν την επιχείρησή σας, εύκολα και γρήγορα.

6. Οι κατάλογοι επιχειρήσεων μπορούν να αυξήσουν την <<ευαισθητοποίηση επωνυμίας>> (Brand Awareness)

Όταν ένας χρήστης πραγματοποιεί αναζήτηση σε έναν διαδικτυακό κατάλογο επιχειρήσεων, θα εμφανιστεί μια λίστα με τα σχετικά αποτελέσματα. Το καθένα με ένα σύντομο στιγμιότυπο έτσι ώστε να μπορεί να αποφασίσει σε ποιο να κάνει κλικ για να μάθει περισσότερα. 

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν ένας χρήστης δεν κάνει κλικ στην δική σας καταχώριση, εξακολουθεί να βλέπει την επιχείρησή σας. Κάθε συνάντηση που έχει ένα άτομο με την επιχείρησή σας αυξάνει την ευαισθητοποίηση και την εξοικείωσή του με την επωνυμία σας, γεγονός που τον καθιστά πιο δεκτικό για μελλοντική προσέγγιση.

7. Μπορούν να βελτιώσουν το SEO

Οι διαδικτυακές καταχωρίσεις επιχειρήσεων βελτιώνουν το SEO σας στέλνοντας μηνύματα στην Google σχετικά με την παρουσία σας στο διαδίκτυο και συμβάλλοντας στην επικύρωση της αξιοπιστίας σας. Η Google θέλει να εμπιστευτεί τους χρήστες της, οπότε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορεί να λάβει σχετικά με την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και όσο πιο συνεπείς είναι οι πληροφορίες, τόσο υψηλότερη είναι η κατάταξή σας.

8. Τοπικές καταχωρίσεις εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα της Google

Είναι δυνατόν να μπείτε στην πρώτη σελίδα του Google μέσω πρακτικών SEO, αλλά μπορεί να χρειαστούν μερικοί μήνες για να αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα. Οι δημοφιλείς ιστότοποι διαδικτυακών καταλόγων επιχειρήσεων, από την άλλη πλευρά, υπάρχουν εδώ και λίγο καιρό, έχουν υψηλό όγκο επισκεψιμότητας και τους εμπιστεύεται η Google. Αυτό σημαίνει ότι η σελίδα του προφίλ σας, για παράδειγμα, στο Μapedu έχει πολλές πιθανότητες να εμφανιστεί στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων για σχετικές αναζητήσεις.

Αν ενδιαφέρεσαι να καταχωρήσεις την επιχείρηση σου στο Μapedu στείλε μας τα στοιχεία σου μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ:

Στο παράρτημα Πρόσθεσε την Επιχείρηση σου μπορείς να διαβάσεις όλα όσα σου προσφέρει μια καταχώρηση στον διαδικτυακό κατάλογο επιχειρήσεων για το παιδί Μapedu.gr

Αναζητάς Νηπιαγωγεία στην περιοχή σου; Μπορείς να δεις εδώ:

Mapedu.gr - Πάτρα