Ετικέτες

Χριστουγεννιάτικο Πάρκο Πάτρας 2023: Ένας Μαγικός Προορισμός για Όλη την Οικογένεια

Το φετινό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στην καρδιά της Πάτρας υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Από την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2024, το “Δέντρο των Ξωτικών” αναμένεται να φιλοξενήσει μια πληθώρα δραστηριοτήτων και γιορτινών εκδηλώσεων που αγγίζουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Μια Μαγευτική Ατμόσφαιρα

Το παραμύθι ξετυλίγεται σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο ξωτικά, παραμυθένιους ήρωες, νοστιμιές, δώρα, και λιχουδιές. Ο Πολυχώρος 5 ΕΨΙΛΟΝ στην Τερψιθέα Πατρών θα φιλοξενήσει αυτόν τον μαγικό κόσμο έως τις 7 Ιανουαρίου 2024, υποσχόμενος αξέχαστες στιγμές για όλη την οικογένεια.

Μια Περιήγηση στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Το κέντρο του πάρκου διακοσμείται από το εμβληματικό δέντρο Ban Yan, πηγή μαγείας και παραμυθιών. Γύρω από αυτό, αναπτύσσεται η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη αγορά με ξύλινα σπιτάκια γεμάτα δώρα και λιχουδιές, το εντυπωσιακό Λουναπάρκ, μια αληθινή Φάτνη, και το αρχοντικό του Αϊ Βασίλη.

Νέα Προσθήκη: Θεματικό Πάρκο Πινόκιο

Φέτος, το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο φιλοξενεί ένα ολοκληρωμένο Θεματικό Πάρκο αφιερωμένο στις περιπέτειες του Πινόκιο. Φανταστικά τρισδιάστατα σκηνικά, διαδραστικά παιχνίδια, γοητευτική ατμόσφαιρα και εξαιρετικοί εκτελεστές εγγυώνται μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες.

Ένας Χώρος Που Μεγαλώνει και Εξελίσσεται!

Δείτε εδώ τις Δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Δέντρο των Ξωτικών

Δραστηριότητες για Όλους

Με μια πληθώρα δραστηριοτήτων για κάθε ηλικία, το πάρκο προσφέρει περιπετειώδεις εμπειρίες σε όλη την οικογένεια. Από την εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά με τα ξύλινα σπιτάκια και τις γευστικές απολαύσεις μέχρι τις θεατρικές παραστάσεις με θέμα τον Πινόκιο, κάθε γωνιά του πάρκου προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία.

Προγραμματίστε τη σχολική σας εκδρομή στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο πληροφορίες εδώ

Η Μαγεία των Χριστουγέννων στην Πάτρα

Για όσους ενδιαφέρονται για μια μοναδική εμπειρία το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Πάτρας αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς. Με εκδηλώσεις που διαρκούν έως τον Ιανουάριο, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα με την οικογένειά σας.

Αναζητώντας τις καλύτερες εμπειρίες, αυτό το πάρκο συνδυάζει διασκέδαση, μαγεία και παιδαγωγικές εμπειρίες για να δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις για όλους.

Δες εδώ τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας, επισκεφτείτε τη σελίδα του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου Πάτρας.

Συνολικά, η εμπειρία στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Πάτρας είναι μια μαγική ευκαιρία να ζήσετε την αληθινή χαρά των Χριστουγέννων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για ατελείωτη διασκέδαση και χαρούμενες στιγμές με την οικογένειά σας στην πανέμορφη Πάτρα!

Γενική Είσοδος: 3€ // Ώρες Λειτουργίας: 10:00 – 23:00 // Τηλέφωνο: 6906059891

Πολυχώρος 5ΕΨΙΛΟΝ, Πάτρα Ηρ. Πολυτεχνείου & Αιγύπτου 1, Πάτρα 264 41

Ελάτε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων στην όμορφη Πάτρα!

Για να μαθαίνεις για όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις αυτά τα Χριστούγεννα συμπλήρωσε τη φόρμα εδώ! Μην ξεχάσεις να αναφέρεις την περιοχή που σε ενδιαφέρει!