Αναζητάς τρόπους να αυξήσεις την απήχηση της επιχείρησής σου; Προσπαθείς να οδηγήσεις κόσμο στην επιχείρησή σου; Χάνεις πολύτιμο χρόνο αλλά και χρήματα χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα; Σου έχουμε την πιο γρήγορη λύση και την πιο οικονομική της αγοράς!

Διαφήμισε την επιχείρηση σου έξυπνα μέσα από το mapedu.gr και ανέβα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης! Για να βγαίνεις πρώτος στις αναζητήσεις των γονέων χρειάζεσαι μια μικρή βοήθεια, τακτική και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας!

Το mapedu.gr είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που στοχεύουν σε γονείς και παιδιά! Είτε παρέχεις υπηρεσία, είτε πουλάς κάποιο προϊόν μπορούμε να σε βοηθήσουμε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πως βοηθά την επιχείρηση μου το mapedu;

Ας το πάρουμε από την αρχή το mapedu.gr αποτελείται από μία δυναμική ομάδα που δημιουργήθηκε για ένα σκοπό, να ενώσει τις επιχειρήσεις με τους γονείς και τα παιδιά. Θέλουμε να γίνουμε η γέφυρα που θα φέρνει σε κάθε ανάγκη του γονιού την αντίστοιχη επιχείρηση.

Το θετικό είναι ότι ως γονείς και εμείς γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες της γονεΐκότητας. Επιπλέον με την πολυετή επαγγελματική μας εμπειρία γνωρίζουμε τις ανάγκες μιας επιχείρησης. Προβολή, απήχηση, αγοραστικό κοινό, διαφήμιση, social media, email marketing και όλα όσα χρειάζεται σήμερα μια επιχείρηση για να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό.

Το mapedu.gr είναι η απάντηση στις ανάγκες των γονέων. Με ενημερωμένες πληροφορίες, επιμένουμε στην ποιότητα, την επιλεκτικότητα και την σωστή πληροφόριση. Πληροφορίες υπάρχουν αμέτρητες, σωστές όμως;

Ανανεώνουμε και ελέγχουμε συνεχώς τα περιεχόμενα μας για να προσφέρουμε τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές. Αναζητούμε προσεκτικά τις καλύτερες δραστηριότητες και υπηρεσίες για παιδιά, παρέχοντας έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για τους γονείς να τις ανακαλύψουν.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας η πλοήγηση και η αναζήτηση γίνεται παιχνίδι, με τον πιο εύκολο και ξεκάθαρο τρόπο βρίσκεις αυτό που αναζητάς.

Τι προσφέρουμε σε μια επιχείρηση;

Την ευκαιρία να φτάσει απευθείας στον στόχο της! Δηλαδή να μεγαλώσει το κοινό στο οποίο απευθύνεται και κατά συνέπεια να αυξηθούν οι πωλήσεις της. Η πλατφόρμα μας συνδέει τις επιχειρήσεις με χιλιάδες χρήστες που αναζητούν αξιόλογες δραστηριότητες για τα παιδιά τους. Στοχευμένους χρήστες, που αναζητούν λύσεις, ιδέες, προτάσεις και αξιοπιστία.

 • Προβολή: Μέσα από το mapedu.gr, οι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να προβληθούν σε μια μεγάλη κοινότητα γονέων που καθημερινά αυξάνεται.
 • Διαφήμιση: Η στρατηγική του mapedu.gr για την διαφήμιση είναι να σε βοηθήσει να φτάσεις το μήνυμά σου απευθείας στον στόχο σου. Αξιοποιούμε τη δύναμη της πλατφόρμας μας και την ευρεία κοινότητα των γονέων που μας ακολουθεί, σε social, ομάδες και άλλα, για να διαφημίσουμε την επιχείρηση σου αποτελεσματικά, όλη την ημέρα, όλο το χρόνο!

Είμαστε μια μεγάλη γονεϊκή κοινότητα που διαρκώς μεγαλώνει

Στο mapedu.gr έχουμε επιλέξει να κάνουμε τα πράγματα σωστά! Δηλαδή, στα κοινωνικά δίκτυα όλα τα προφίλ που μας ακολουθούν είναι έγκυρα και μαζί με τις ομάδες που έχουμε αυτή τη στιγμή αγγίζουμε τα 9000+ μέλη και διαρκώς μεγαλώνουμε.

Όλη η ομάδα μας είναι κατά των fake προφίλ και δεν χρησιμοποιούμε ”πλάγιες” τακτικές για να φαίνεται ότι έχουμε πολλούς ακόλουθους. Τα fake προφίλ το μόνο που προσφέρουν είναι ζημιά και τίποτα άλλο. Σημασία δεν έχει πόσοι σε ακολουθούν, σημασία έχει πόσοι γυρίζουν σε εσένα όταν χρειάζονται έγκυρες πληροφορίες. Η αξιοπιστία είναι το παν για εμάς.

Αν θέλεις να μάθεις αν ένα προφίλ έχει fake ακολούθους ρώτησε μας εδώ και θα σου πούμε πως να το ελέγχεις

Παράλληλα η γονεϊκή μας κοινότητα στα Newsletter αγγίζει τα 15000+ άτομα, και συνεχώς μεγαλώνει. Για αυτό ξέρουμε με σιγουριά πως θα επικοινωνήσουμε την επιχείρησή σου σε περισσότερους γονείς, θα μπορέσουν να σε δουν περισσότερες οικογένειες, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από εσένα. Εσύ μπορείς να αφοσιωθείς στη διαχείριση και εξέλιξη της επιχείρησης σου.

Πως μπορώ να προβάλλω την επιχειρήση μου;

Στο mapedu.gr έχουμε επιλέξει να κάνουμε τα πράγματα όσο πιο απλά γίνεται. Δηλαδή, καταχωρείς τα στοιχεία της επιχείρησής σου στην ειδική φόρμα μας και από εκεί και μετά αναλαμβάνουμε εμείς.

Κοστίζει; Φυσικά … κάθε καλή δουλειά κοστίζει. Ακριβά; όχι θα σου πούμε, λογικά.

Ποια είναι η διαδικασία;

Συμπληρώνεις τη φόρμα εδώ και αυτόματα δημιουργείτε το προφίλ της επιχείρησης σου. Σε ενημερώνουμε αν υπάρχουν τυχόν παραλείψεις, μόλις ετοιμαστεί σε ενημερώνουμε να καταθέσεις τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία δημοσιεύεται το προφίλ της επιχείρησης σου και λαμβάνεις ηλεκτρονικά το τιμολόγιο σου. Απλά και ωραία.

Η συνδρομή μας είναι μια, κοστίζει 80€ και ισχύει για 12μήνες. Στους ήδη πελάτες μας για η ανανέωση έχει έκπτωση 25%!

mapedu.gr | Mία εξαιρετική ευκαιρία να προβάλλεις την επιχείρηση σου αποτελεσματικά και οικονομικά.

Προβάλλεις την επιχείρησή σου σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων, αυξάνεις την επιρροή σου στον τομέα σου και πετυχαίνεις απευθείας πωλήσεις!

Επιπλέον παρέχουμε και extra τρόπους προβολής αν θέλεις να ”βομβαρδίσουμε” το κοινό για να έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Συνήθως σε περιόδους εγγραφών, εκδηλώσεων, περιόδους που θέλεις να επικοινωνήσεις πιο γρήγορα το μήνυμα σου στους γονείς.

Έχουμε μελετήσει προσεκτικά και καταλήξαμε σε αυτά που πραγματικά χρειάζεται μια επιχείρηση, ρώτησέ μας οι προτάσεις μας προσαρμόζονται πάνω στις δικές σου ανάγκες.

 • Social media
 • Banner
 • Διαφημίσεις
 • Διαφημιστικά Άρθρα
 • Newsletter
 • Εμφάνιση στα προτεινόμενα
 • Boost your business digital marketing strategy!

Τι περιλαμβάνει συνοπτικά η εγγραφή στον οδηγό μας

Προβολή στον οδηγό μας για 12 μήνες 24 ώρες την ημέρα. Η μακροπρόθεσμη προβολή σε χιλιάδες επισκέπτες βοηθά στην αναγνώριση της επιχείρησης από τους πελάτες, δηλαδή τους γονείς. Αυξάνει την αξιοπιστία και ενισχύει την φήμη της επιχείρησης σου στον κλάδο που ανήκει.

Ολοσέλιδη παρουσίαση: Περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, φωτογραφίες, στοιχεία επικοινωνίας και συνδέσμους. Κοίταξε το παράδειγμα μας εδώ.

Προτεινόμενη επιχείρηση σε γονείς που μας ζητούν πληροφορίες για επιχείρηση παρόμοια με τη δική σου.

Με κριτήρια τοποθεσίας ο γονέας βρίσκει προτάσεις δίπλα του, δίνουμε την ευκαιρία στις επιχειρήσεις της γειτονιάς να γίνουν γνωστές!

Τουλάχιστον 2 φορές το μήνα δημοσιεύουμε το προφίλ της επιχείρησης σου σε όλα τα social media του mapedu.gr καθώς και στις ομάδες μας!

Γιατί να επιλέξεις το mapedu.gr

Αν αναζητάς μια ολοκληρωμένη προβολή της επιχείρησης σου σε λογική τιμή τότε είσαι στην κατάλληλη πλατφόρμα.

 • Δεν χρεώνουμε τις αλλαγές.
 • Δεν χρεώνουμε τη 2η κατηγορία, δηλαδή ένα ΚΔΑΠ που είναι και Κέντρο Μελέτης θα μπεί και στις 2 κατηγορίες.
 • Δεν χρεώνουμε τις ανακοινώσεις.
 • Όλες οι καταχωρίσεις γίνονται με SEO στρατηγική για να ανεβαίνουν ψηλά στα αποτελέσματα των αναζητήσεων (δεν το χρεώνουμε επιπλέον).

Δραστηριοποιούμαστε αρκετά χρόνια στο χώρο της διαφήμισης. Η πλατφόρμα μας είναι μια από τις πρώτες που δημιουργήθηκε για τους γονείς και την οικογένεια! Ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό για την καινοτομία μας, την αξιοπιστία μας, την επιμονή μας στο σωστό και την έγκυρη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τους γονείς. Το πάθος μας για αποτελέσματα είναι αυτό που μας εξελίσσει μέρα με τη μέρα. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι απαιτείται, μην ξεχνάτε πως από εμάς ξεκίνησε η ιδέα!

Δεν μας αρκεί μια απλή καταχώριση, η επανάληψη μήνα-μήνα, μέρα με τη μέρα βοηθά να φέρουμε πιο κοντά την επιχειρήση σου με τους επισκέπτες της πλατφόρμας μας. Στόχος μας είναι να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας και να μετατρέψουμε το δικό μας κοινό σε δικό σου πελάτη.

Κάνε την εγγραφή σου σήμερα στον οδηγό μας για επαγγελματίες και γονείς και δες πόσο γρήγορα μπορούμε να σε βοηθήσουμε να πετύχεις το στόχο σου!

Συμπλήρωσε τη φόρμα και το προφίλ της επιχείρησής σου θα δημοσιευτεί εντός 2 ημερών!