Ετικέτες

«Περιπέτειες στη μπαλονούπολη» – the balloon show

Πότε; Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στις 12.30 και στις 16.00

Πού; Στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)

Η αγαπημένη παράσταση «Περιπέτειες στη μπαλονούπολη» – the balloon show, επιστρέφει στο θέατρο act με τον Γιώργο Μαγκίνη!

Mια εξαιρετικά διασκεδαστική παράσταση για όλη την οικογένεια. Μετά τις sold out παραστάσεις του Μαΐου και του Οκτωβρίου σε Πάτρα και Ναύπακτο, η παράσταση επιστρέφει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 12.30 και στις 16.00 για να χαρίσει κέφι και πολύχρωμα μπαλόνια σε όλα τα παιδιά

Ο Φοίβος, ένα έξυπνο και ντροπαλό παιδί μέσω των ονείρων του ξυπνάει στη μυστική κρύπτη της Μπαλονούπολης. Μέσα από μυθικές μπαλονοδοκιμασίες μεταμορφώνεται στον πιο τρανό μπαλονοποιό και με μοναδικό «όπλο» τα πολύχρωμα μπαλόνια του, δημιουργεί διαδραστικές ιστορίες και σώζει την Μπαλονούπολη.

Ένα πολύ πρωτότυπο και θεαματικό theater balloon show μοναδικό στην Ελλάδα, με φανταστικές μπαλονοκατασκευές, χορό, τραγούδι, γέλιο και πολλές εκπλήξεις!

Εκτοξεύσεις στο διάστημα, καταδύσεις στα πιο βαθιά σημεία του βυθού, κάστρα, πριγκίπισσες και πελώριοι δράκοι ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων. Ένα θέαμα που καλλιεργεί την δημιουργικότητα, την φαντασία αλλά και την μαγεία που κρύβουμε όλοι μέσα μας.

*Κατάλληλο για ηλικίες 2-9 ετών.

Συντελεστές

Σύλληψη ιδέας/σκηνοθεσία/κείμενο: Γιώργος Μαγκίνης

Επιμέλεια κίνησης: Δήμητρα Παγκάλου

Φοίβος: Γιώργος Μαγκίνης

Πληροφορίες:

Κυριακή 13/11 Ώρα: 12:30 και 16:00

Στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)

Γενική είσοδος: 8€

Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά

Προπώληση: viva.gr

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263


θέατρο act | Σκάλες Γεροκωστοπούλου, Πάτρα |

www.act-theater.gr