Ποιοι είμαστε;

Νέοι γονείς όπως και εσείς

Ποιος είναι ο στόχος μας;

Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε εσάς τους γονείς στην απαιτητική διαδικασία αναζήτησης και επιλογής ενός βρεφονηπιακού / παιδικού σταθμού ή μιας εξωσχολικής δραστηριότητας για το παιδί σας.

Η ιδέα

Ως νέοι γονείς και εμείς οι ίδιοι βρεθήκαμε πολλές φορές (σχεδόν πάντα) στη θέση σας! Να αναζητούμε δραστηριότητα για τη μικρή μας, έναν παιδότοπο ή τον παιδικό σταθμό της και να χανόμαστε σε πολλές και μπερδεμένες πληροφορίες. Διαπιστώσαμε πως δεν υπήρχε ένας ενημερωμένος και εξειδικευμένος οδηγός για το παιδί, με αποτέλεσμα να χάνουμε πολύτιμο χρόνο και να αγχωνόμαστε ακόμα πιο πολύ στην ήδη δύσκολη απόφασή μας. Έτσι γεννήθηκε το mapedu το οποίο βοηθάει το γονέα να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τί βρίσκεται ακριβώς δίπλα του για το παιδί του.

Τί κάνουμε;

Δημιουργήσαμε μια on-line πλατφόρμα αναζήτησης μέσω της οποίας μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρεις αξιόπιστες προτάσεις για την απασχόληση του παιδιού σου. Στο mapedu θα βρεις πρωτότυπες ιδέες για την απασχόληση ενός μικρού παιδιού που δεν περίμενες ποτέ ότι θα μπορούσε να συμμετέχει, σε τόσο μικρή ηλικία.

Θα τα βρεις όλα εδώ, στο mapedu!