Ετικέτες

Ο Μάγος του ΟΖ | Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ με 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο παιδικό θέαμα έρχεται να παρουσιάσει αυτό το καλοκαίρι ένα απ’ τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ. Μία φανταστική μοναδική ιστορία που διδάσκει σε όλους μας τη σημασία της ΦΙΛΙΑΣ, του ΣΠΙΤΙΟΥ και της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!

Ημέρα: Πέμπτη 22/7

Ώρα 21:00

Τοποθεσία: Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων – Κυλλήνη, Ηλεία

Τιμή εισιτηρίου: 9€

 “Ο Μάγος του ΟΖ” του Φ. Λ. Μπάουμ, 

Μία ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ θα παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του πολύ έμπειρου στο παιδικό θέαμα ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗ.

Η μουσική που πραγματικά απογειώνει την παράσταση είναι του αγαπημένου μας ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, οι εντυπωσιακές χορογραφίες του κορυφαίου ΦΩΤΗ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΥ, τα 25 εκπληκτικά κοστούμια που σχεδίασε η μοναδική ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ δίνουν ξεχωριστεί μαγεία στην παράσταση, ενώ τα δύο σκηνικά που κατασκεύασε ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ μας μεταφέρουν στη μαγική χώρα του ΜΑΓΟΥ ΤΟΥ ΟΖ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ…

Ο Θαυμαστός ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ είναι από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες στο κόσμο. Ένα μοντέρνο παραμύθι το οποίο έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40 διαφορετικές γλώσσες!
Μία ομάδα ετερόκλητων ταξιδευτών, με επικεφαλής τη μικρή ΝΤΟΡΟΘΥ, τον ΑΧΥΡΕΝΙΟ, τον ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΟ, και το ΛΙΟΝΤΑΡΙ, αναζητά την αυτογνωσία και την πνευματική λύτρωση.

Οι Ήρωες της παράστασης ταξιδεύουν στη χώρα του ΟΖ με στόχο να φτάσουν στην ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΗ ΣΜΑΡΑΓΔΟΥΠΟΛΗ, η οποία κατοικείται από τους ΠΟΛΥΦΑΓΑΚΙΔΕΣ. Οι ταξιδευτές μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους, να συναντήσουν τον ΜΑΓΟ ΤΟΥ ΟΖ θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετά εμπόδια…

Ένα από αυτά και της ΚΑΚΙΑΣ ΝΕΡΑΪΔΑΣ, την οποία όμως θα ξεπεράσουν με την παρουσία της ΚΑΛΗΣ ΝΕΡΑΪΔΑΣ ΓΚΛΙΝΤΑ! Έτσι οι μικροί ταξιδευτές θα φτάσουν επιτέλους στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΟΖ όπου εκεί…! Θα τους παρακολουθήσουμε και εμείς με πολύ ΜΟΥΣΙΚΗ – ΧΟΡΟ – ΤΡΑΓΟΥΔΙ – ΓΕΛΙΟ μέσα από ένα ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΜΑ! στο ταξίδι τους επί σκηνής!


Στην παράσταση πρωταγωνιστούν 9 επαγγελματίες ηθοποιοί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ (Μάγος του ΟΖ)

ΜΑΚΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ (Λιοντάρι)

Άννα Μάγκου (Ντόροθυ)

Θεόδωρος Μανίκας (Ντενεκεδένιος)

Αντώνης Βαρθαλίτης (Αχυρένιος)

Δανάη Νεονάκη (Κακή Νεράιδα)

Βύκι Πάνου (Κακιά Νεράιδα)

Ιωάννα Παυλίδου (Υπηρέτρια)

Κατερίνα Αναστασίου (Μηλιά)

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ

Διαβάστε επίσης ” Ο Μικρός Πρίγκιπας ” του Αντουάν ντε Σαιντ – Εξυπερύ. Για τις παραστάσεις πάτησε εδώ

Mapedu.gr - Πάτρα