Ετικέτες

Mapedu.gr | Ό,τι αναζητάς για #το_παιδί …. σε ένα #χάρτη! Είναι όλα #εδώ!

Κάθε γονιός γνωρίζει πόσο δύσκολη είναι η αναζήτηση δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικών δομών για τα παιδιά. Οι γονείς συζητούν, ανταλλάσσουν προτάσεις, ιδέες και εμπειρίες. Οι επιλογές πάρα πολλές αλλά δεν κάνουν όλα για όλους. Κάθε οικογένεια έχει τα δικά της κριτήρια να επιλέγει το καλύτερο για αυτήν.

Κατά την αναζήτηση εκπαιδευτικών δομών, αθλητικών και εξωσχολικών δραστηριοτήτων τα προβλήματα είναι πολλά. Από λάθος πληροφορίες μέχρι την καταλληλόλητα των δομών και των υπηρεσιών. Απορίες όπως ” Που να πάω; Είναι κατάλληλο για το παιδί μου; Θα του αρέσει; Είναι ασφαλές; Πόσο μακριά είναι; Θέλω να περιορίσω στο ελάχιστο τις μετακινήσεις. Πόσο κοστίζει;” Είναι οι βασικές σκέψεις/ανησυχίες ενός γονέα.

Κοίταξε εδώ : Παιδικοί Σταθμοί

Μεγάλη βοήθεια πλέον προσφέρει το διαδίκτυο με μια πληθώρα προτάσεων και πληροφοριών. Μάλιστα είναι τόσες πολλές που στο τέλος ο γονέας καταλήγει μπερδεμένος, απογοητευμένος και κάποιες φορές εκνευρισμένος.

Το διαδίκτυο μπορεί να φανεί σωτήριο αλλά και τροχοπέδη. Καθώς οι επιλογές είναι πάρα πολλές και ο χρόνος λίγος για να φιλτράρεις αυτά που ταιριάζουν στο δικό σου παιδί. Τι σημαίνει αυτό για εσένα; Κυρίως χάσιμο χρόνου.

Έχοντας σπαταλήσει αρκετή ώρα στην έρευνα σίγουρα θα χρειαστεί να επισκεφθείς και να γνωρίσεις την επιχείρηση από κοντά, να μιλήσεις για τα όσα προσφέρουν για να αποφασίσεις αν τελικά ταιριάζει στο δικό σου παιδί, στη δική σου οικογένεια.

Τώρα πια όλη αυτήν την ταλαιπωρία μπορείς να την αποφύγεις με την νέα πλατφόρμα αναζήτησης Mapedu.gr και η αναζήτηση γίνεται πλέον παιχνιδάκι. Εδώ θα βρεις ολοκληρωμένες προτάσεις για ό,τι αναζητάς, με φίλτρα για να βρεις αυτό που βρίσκεται δίπλα σου, που ταιριάζει σε εσένα.

Τι είναι όμως η πλατφόρμα Mapedu;

Το Mapedu αποτελεί μια καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα που έρχεται να δώσει τη λύση σε όλη αυτή την διαδικασία. Δημιουργήθηκε από γονείς με τις ίδιες ανάγκες και με σκοπό να βοηθήσει στην δύσκολη διαδικασία της αναζήτησης και επιλογής.

Στόχος του www.mapedu.gr είναι να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αναζήτηση για εκπαιδευτικές δομές, παιδικές δραστηριότητες, προτάσεις διασκέδασης αλλά και υπηρεσίες από επαγγελματίες που απευθύνονται στα παιδιά, σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Διακοπές και παιδιά | Ετοιμάζοντας το Φαρμακείο των Διακοπών

Στη πλατφόρμα Mapedu.gr

Θα βρεις άμεσα, επιχειρήσεις που σχετίζονται με το παιδί και την οικογένεια.

Έπειτα από προτροπή των γονέων στο mapedu.gr λειτουργεί ήδη τμήμα για χειροποίητες κατασκευές/δημιουργίες για το παιδί και την οικογένεια, για την βάφτιση και τα παιδικά πάρτι. Θα το βρείτε στην κατηγορία Handmade Creations.

Και ετοιμάζουμε και νέες εκπλήξεις πάντα με γνώμονα να προσφέρουμε το καλύτερο στους γονείς.

Μεγαλώνουμε, εξελισσόμαστε, Γνωρίστε μας…

Πληροφορίες

www.mapedu.gr

info@mapedu.gr

https://www.facebook.com/mapedu.gr/

https://www.instagram.com/mapedu.gr