Ετικέτες

Ο Καραγκιόζης είναι Μπακ του Σκουλ από 23 Οκτωβρίου (και κάθε Κυριακή).

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Πολυχώρος Πολιτισμού του Ωδείου Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος ανοίγει το πρόγραμμά του από την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, με πολυάριθμες δράσεις – θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, πολεμικές τέχνες, χορό, θέατρο σκιών, μαθήματα μουσικής- με τη συμμετοχή πολυτάλαντων και αγαπημένων στο κοινό καλλιτεχνών όπως ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Ευσταθία, η Μαρία Χάνου, η Ελένη Καρακάση και με την υπογραφή του πάντα ανατρεπτικού Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου.

Οι δράσεις ξεκινάνε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, με μια διαφορετική, μουσική παράσταση Θεάτρου Σκιών για τους μικρούς μας φίλους όπου ο Καραγκιόζης είναι… Μπακ του Σκουλ.

Κάθε Κυριακή στις 12:00 ο αγαπημένος λαϊκός ήρωας θα μας ταξιδεύει με μια θεότρελη περιπέτεια με τον μπαρμπα-Γιώργο, τον Μορφονιό, τον Νιόνιο, τον Σταύρακα, τα Κολλητήρια σε ρόλους έκπληξη και όλη την παρέα έτσι όπως δεν τους έχετε ξαναδεί: με ζωντανή μουσική μπροστά και πίσω από τον μπερντέ, βιντεοπροβολές και άλλες εκπλήξεις!

Πάρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση και ελάτε να τραγουδήσετε μαζί τους, γονείς και παιδιά σε μια παράσταση που διδάσκει και ψυχαγωγεί με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι!

Στο χώρο θα φιλοξενηθούν παραστάσεις για σχολεία όπως “Μια τρελή τρελή ΑΒ με τον Άνθρωπο Ορχήστρα” βασισμένη στο βραβευμένο βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος παρουσιάζουν τα γράμματα της αλφαβήτας μέσα από τραγούδια με τον πιο αστείο και διασκεδαστικό τρόπο σε μια διαδραστική παιδική παράσταση για μικρούς και μεγάλους.

Ενώ, στο Θέατρο Σκιών «Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο» ο Αλκιβιάδης θα παρουσιάσει στα παιδιά τα διάφορα όργανα μέσα από μια μουσική παράσταση με πρωταγωνιστή τον πολυμήχανο Καραγκιόζη.

Καραγκιόζης Μπακ του Σκουλ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου (και κάθε Κυριακή)

Μπροστά και πίσω από τον μπερντέ: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Μαζί του ο μουσικός: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος

Πολυχώρος Πολιτισμού Ωδείου Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, Τηλ.: 2299040906

Ώρα έναρξης: 12:00

Διάρκεια παράστασης: 50’

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.viva.gr/tickets/theater/karagkiozis-mpak-tou-skoul/

Mapedu.gr - Πάτρα