Ετικέτες

Πριν λίγες ημέρες η Παιδική Εφημερίδα kidsnewsletter επέστρεψε πάλι με άρθρα και μια ανανεωμένη ιστοσελίδα. Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας για τα θετικά τους μηνύματα αυτούς τους μήνες που απουσιάσαμε. Αυτό έπαιξε σημαντικό λόγω και για την επιστροφή της εφημερίδας μας.

Η ιστορία της παιδικής μας εφημερίδας

Ας τα πάρουμε όμως λίγο όλα από την αρχή. Η παιδική Εφημερίδα Kidsnewsletter ξεκίνησε  τον Απρίλιο του 2021. Αρχικά είχε ξεκινήσει ως μια απλή με μια ιστοσελίδα. Μετά από πολύ λίγο χρονικό διάστημα άρχισαν τα παιδιά και οι γονείς να αναζητούν αυτήν την πρωτότυπη εφημερίδα.

Η ιδέα ξεκίνησε από έναν μαθητή της πέμπτης δημοτικού, τον Αλβέρτη Πάρη ο οποίος και την υλοποίησε άμεσα. Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος στα εγκαίνια της εφημερίδας << καιρός να υπάρξει  μια εφημερίδα για παιδιά με σωστό περιεχόμενο >>. 

Δυστυχώς λόγο υποχρεώσεων των μελών της παιδικής εφημερίδας η εφημερίδα σταμάτησε από τον Αύγουστο. Όμως τώρα μετά από ένα μικρό διάλειμμα η εφημερίδα επιστρέφει με νέους στόχους και ιδέες προσφέροντας μια καλύτερη εμπειρία στον αναγνώστη, Πιο εύχρηστη, με πλούσιο περιεχόμενο καθώς και θέματα που αφορούν τα παιδιά. Τα τεύχη της εφημερίδας  θα εκδοθούν δυναμικά από το καλοκαίρι αλλά μέχρι να εκδοθούν  μπορείτε να μπαίνετε στην ιστοσελίδα της Kidsnewsletter https://kidsnewsletter.webnode.gr/  ή https://kidsnewsletter.webnode.gr/ta-arthra/ και να διαβάζετε νέα  άρθρα των μελών. 

Ψάχνουμε μέλη για την παιδική εφημερίδα Kidsnewsletter

Αν το όνειρο σας θα ήταν να συμμετάσχετε σε μια παιδική εφημερίδα, να γράφετε άρθρα, να συμμετέχετε σε δράσεις. Το μόνο που έχετε να κάνατε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω δήλωση και θα σας ενημερώσουμε !Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μένουν μόνο 7 θέσεις.

Mapedu.gr - Πάτρα