Νεύτων - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Μπουκαούρη 118α, Πάτρα, Ν. Αχαΐας, 26224

Το φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Νεύτων»  βρίσκεται  στην Πάτρα, στην οδό Μπουκαούρη 120  και Ερενστρώλε, και απευθύνεται  σε μαθητές  όλων των βαθμίδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ.

Ιδρύθηκε το 1995 από τη Ζωή  Καούρη (απόφοιτη  του  τμήματος  Φυσικής  του  Πανεπιστημίου  Πατρών) με  κύριο στόχο  την  παροχή ουσιαστικής γνώσης στους μαθητές του και την  εισαγωγή αυτών στις σχολές όπου οι ίδιοι επιθυμούν. Όλα αυτά τα χρόνια αποδείξαμε και συνεχίζουμε να  αποδεικνύουμε έμπρακτα με τις επιτυχίες των μαθητών μας το εκπαιδευτικό μας έργο. Συμμέτοχοι σ’ αυτή την προσπάθεια μια πλειάδα αξιόλογων και έμπειρων καθηγητών

Σ’ ένα μοντέρνο και ιδιόκτητο χώρο εξοπλισμένο με όλα τα μέσα εκπαίδευσης που απαιτεί ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο, αναγνωρίζοντας τις επιταγές της εποχής και τις ανάγκες της εκάστοτε γενιάς, συνδράμουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία στους επαγγελματίες του μέλλοντος.

Είμαστε εδώ για εσάς, ελάτε να  μας γνωρίσετε! Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε στο χώρο μας!

Γιατί να μας επιλέξετε …Συγκριτικά πλεονεκτήματα:

  • Ολιγομελή  και  ομοιογενή  τμήματα  2  έως  4  μαθητών  στα  οποία  παρέχεται  εξατομικευμένη  μάθηση  προσαρμοσμένη  στις  ανάγκες  του  κάθε  μαθητή.
  •  Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με εξαιρετική μεταδοτικότητα και εμπειρία να προσαρμόζει το μάθημα ανάλογα με τον χαρακτήρα του μαθητή για μεγαλύτερη απόδοση.
  • Διαδικτυακή ασύγχρονη μέθοδος διδασκαλίας μέσω της φροντιστηριακής πλατφόρμας  neftonedu.gr/openeclass/ με την οποία οι μαθητές μπορούν να λύνουν ασκήσεις αλλά και να  συμβουλεύονται συμπληρωματικό υλικό το οποίο θα τους  αποσαφηνίσει διάφορες απορίες σχετικά με το επίκαιρο φροντιστηριακό μάθημα
  •  Δωρεάν σημειώσεις και δωρεάν πρόσβαση στην διαδικτυακή πλατφόρμα του φροντιστηρίου μας.
  • Σύγχρονα μέσα εκπαίδευσης και υλικό ικανό για να υποστηρίξει το μάθημα και να δίνει στο μαθητή τη  δυνατότητα να αφομοιώσει την γνώση του μαθήματος ευκολότερα.
  •  Καθηγητές  με εξειδίκευση στην ειδική  αγωγή. Εξατομικευμένη  προσέγγιση  σε θέματα δυσλεξίας και άλλων μαθησιακών δυσκολιών.
  •  Τακτική αξιολόγηση της πορείας των μαθητών με διαγωνίσματα ώστε να ελέγχεται το επίπεδο γνώσης και η αφομοίωση της ύλης που διδάχθηκε ο μαθητής.
  • Μηνιαία και πολλές φορές εβδομαδιαία αναφορά προόδου ανά μαθητή η οποία θα αποστέλλεται  στο γονέα  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
  • Συμβουλές επαγγελματικού προσανατολισμού και ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα εκπαιδευτικά  θέματα.

Θέλετε να περιγράψετε αναλυτικά τις Υπηρεσίες της επιχείρησης; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε να αναρτήσετε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας της επιχείρησης; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η επιχείρηση δεν έχει δημοσιευμένα άρθρα αυτή τη στιγμή.