MAPEDU | Ενημερωτικός Οδηγός για την Οικογένεια

Δημιουργήσαμε έναν ενημερωτικό οδηγό για την οικογένεια. Ουσιαστικά μια on-line πλατφόρμα αναζήτησης μέσω της οποίας μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρεις αξιόπιστες προτάσεις για την απασχόληση του παιδιού σου. Στο mapedu θα βρεις πρωτότυπες ιδέες για την απασχόληση ενός μικρού παιδιού που δεν περίμενες ποτέ ότι θα μπορούσε να συμμετέχει, σε τόσο μικρή ηλικία.

Ποιος είναι ο στόχος μας;

Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε εσάς τους γονείς στην απαιτητική διαδικασία αναζήτησης, εμπιστοσύνης και επιλογής ενός βρεφονηπιακού / παιδικού σταθμού, μιας εξωσχολικής δραστηριότητας ή την εξωσχολική εκπαίδευση του παιδιού σας

Η ιδέα

Ως νέοι γονείς και εμείς οι ίδιοι βρεθήκαμε πολλές φορές (σχεδόν πάντα) στη θέση σας! Να αναζητούμε δραστηριότητα για τη μικρή μας, έναν παιδότοπο ή τον παιδικό σταθμό της και να χανόμαστε σε πολλές και μπερδεμένες πληροφορίες. Διαπιστώσαμε πως δεν υπήρχε ένας ενημερωμένος και εξειδικευμένος οδηγός για το παιδί, με αποτέλεσμα να χάνουμε πολύτιμο χρόνο και να αγχωνόμαστε ακόμα πιο πολύ στην ήδη δύσκολη απόφασή μας. Έτσι γεννήθηκε το Mapedu το οποίο βοηθάει το γονέα να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι βρίσκεται ακριβώς δίπλα του για το παιδί του.

Δημιουργήσαμε μια on-line πλατφόρμα αναζήτησης μέσω της οποίας μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρεις αξιόπιστες προτάσεις για την απασχόληση του παιδιού σου. Στο mapedu θα βρεις πρωτότυπες ιδέες για την απασχόληση ενός μικρού παιδιού που δεν περίμενες ποτέ ότι θα μπορούσε να συμμετέχει, σε τόσο μικρή ηλικία.

Θα τα βρεις όλα εδώ, στο mapedu!

Τι προσφέρουμε στον επαγγελματία :

Λίγα λόγια για το mapedu

Το mapedu.gr είναι ένας νέος ενημερωτικός οδηγός αναζήτησης και προβολής επιχειρήσεων που έχουν ως αντικείμενο τους την εκπαίδευση,την άθληση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών .

Η ιδέα μας γεννήθηκε από τη δική μας ανάγκη για αναζήτηση δραστηριοτήτων για τα δικά μας παιδιά. Ανακαλύψαμε αρκετά κενά, λάθη και προβλήματα από διάφορες μηχανές αναζήτησης που περισσότερο μας άγχωσαν και μας μπέρδεψαν παρά μας βοήθησαν.

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν έγκυρο οδηγό αποκλειστικά για το παιδί και τους γονείς, δηλαδή, μόνο για επιχειρήσεις όπως παιδικούς σταθμούς, παιδότοπους , κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, αθλητικές ακαδημίες, σχολές ζωγραφικής, θεάτρου, φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης καθώς και πολλά άλλα.

Το δικό σας όφελος σαν επιχείρηση;

Με την παρουσία σας στον οδηγό μας είστε βέβαιοι ότι προβάλλεστε σε ένα κοινό που σας χρειάζεται και το πιο σημαντικό, σας ψάχνει! Δεν βρίσκεστε σε ένα γενικό επαγγελματικό οδηγό όπου όλοι ψάχνουν για όλα. Είμαστε ένας οδηγός μόνο για εσάς! Με την εγγραφή σας σε εμάς διαφημίζεστε άμεσα σε αυτόν που σας αναζητά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προσελκύετε και να κερδίζετε νέους πελάτες.

Το mapedu.gr θέλει να είναι ο on-line συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσάς και τους γονείς, φέρνοντάς σας πιο κοντά, γρήγορα και εύκολα απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

blog image

O Ραφτάκος των λέξεων του Αντώνη Παπαθεοδούλου | Καλοκαιρινές παραστάσεις

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες sold out παραστάσεις με το έργο “Ο Ραφτάκος των λέξεων” του Αντώνη Παπαθεοδούλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ζωντανεύει ξανά την αγαπημένη ιστορία μικρών και μεγάλων.

Περισσοτερα
blog image

Παιδικοί σταθμοί & ΚΔΑΠ μέσω Εσπα | Οδηγίες προς τις ωφελούμενες

Για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στο Πρόγραμμα, απαιτείται η εισαγωγή στην εφαρμογή «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων» (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων») που θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ κατά την ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων.

Περισσοτερα
ΕΣΠΑ 2021-2022 Ξεκινούν οι αιτήσεις στη ΕΕΤΑΑ - εικόνα blog

Παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ μέσω ΕΣΠΑ | Ξεκινούν οι αιτήσεις

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ, καθώς δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ που αφορά τις μητέρες του ιδιωτικού τομέα που επιθυμούν μέσω των voucher να έχουν πρόσβαση σε παιδικούς σταθμούς της χώρας.

Περισσοτερα

Παγκόσμια διάκριση για την Ακαδημία Ρομποτικής FutureLab

Μία παγκόσμια διάκριση κατάφερε να φέρει για την Ελλάδα η αγωνιστική ομάδα ρομποτικής της Ακαδημίας Ρομποτικής – FutureLab από την Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Πέτρου Περλαντίδη Παπαδόπουλου που απαρτίζεται από 7 μαθητές ηλικίας 14 έως 16 ετών κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη του Robot Game στο FLL Open Greece 2021.

Περισσοτερα
blog image

Ξεπέρασαν τις 13.000 οι αιτήσεις για την εισαγωγή στα Πρότυπα και Πειραματικά

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα Πειραματικά Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, η οποία θα προβληθεί ζωντανά (θα ακολουθήσουν εντός της εβδομάδας λεπτομέρειες σύνδεσης),

Περισσοτερα
εικόνα άρθρου

Οδηγίες και Πρόγραμμα για την Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για την εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ

Οδηγίες και Πρόγραμμα για την Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για την εισαγωγή στα Τ.ΕΦ.Α.Α. Από Πέμπτη 24 Ιουνίου ως Τετάρτη 7 Ιουλίου η υγειονομική εξέταση και τα αγωνίσματα για ΤΕΦΑΑ

Περισσοτερα
aitiseis-gia-tis-kataskinoseis-oaed-

Παιδικές Κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ 2021 | Υποβολή αιτήσεων

Τη Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 και ώρα 08:00, ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων της Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις καθώς και των παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα έτους 2021.

Περισσοτερα
Ανοιχτές ερωτήσεις για παιδιά | Μάθετε τι τα απασχολεί

Ανοιχτές ερωτήσεις στα παιδιά | Μάθε τι τα απασχολεί

Οι ανοιχτές ερωτήσεις ενθαρρύνουν τα παιδιά να μιλήσουν για την ημέρα τους και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.
Είναι δύσκολο για τα παιδιά να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους. Πολλές φορές όταν τίθεται μια ερώτηση, δίνουν ένα απλό «ναι» ή «όχι».
Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό για τους γονείς που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για το τι σκέφτονται τα παιδιά τους.

Περισσοτερα
Bullet Journal gia paidia

Bullet Journal για παιδιά

Στο σημερινό μας άρθρο,, θα σας εξηγήσω τι είναι ένα Bullet Journal και πώς μπορεί να ωφελήσει τα παιδιά σας. Αλλά θα σας εξηγήσω επίσης γιατί ένα περιοδικό bullet ίσως και να μην είναι ιδανικό για τα παιδιά σας

Περισσοτερα
How local listings improve your seo

Γνωρίζεις πως οι τοπικές καταχωρίσεις βελτιώνουν το SEO σου;

Οι κατάλογοι τοπικών καταχωρίσεων όπως το Mapedu.gr είναι κρίσιμα εργαλεία για την προβολή του ονόματος της επιχείρησης σας στους τοπικούς καταναλωτές. Ας μιλήσουμε για τα οφέλη των τοπικών καταχωρίσεων και πώς μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το SEO της επιχείρησης σας.

Περισσοτερα
Mom disciplines her child

Παιδί και σκανταλιές | Φράσεις που μπορείς να πεις

Ίσως προσπαθήσει να πει ψέματα για να καλυφθεί ή και να αντιδράσει έντονα. Οπότε θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και μια έκρηξη θυμού. Αντιμετωπίζοντας τον θυμό έχουμε χάσει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με την πραγματική αιτία. Το παιδί αντιλαμβάνεται ότι με αυτό τον τρόπο ”την γλίτωσε” οπότε και θα επαναλαμβάνει την ίδια τακτική κάθε φορά που θα βρίσκεται σε παρόμοια θέση.

Περισσοτερα
Bullet Journal

Bullet Journal δηλαδή προγραμματισμός!

Εσείς γνωρίζετε το Bullet Journal; Το έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ; Ας μάθουμε τι είναι αρχικά ένα Bullet Journal, πως δημιουργείται, που το χρησιμοποιούμε και αν μας ωφελεί στην καθημερινότητά μας τελικά.

Περισσοτερα
Πανελλαδικές 2021 οδηγίες αίτησης

Οδηγίες για την αίτηση – δήλωση (Α-Δ) μαθητή/μαθήτριας για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ 2021.

Η αίτηση – δήλωση υποβάλλεται/αποστέλλεται με e-mail από τους υποψηφίους μαθητές, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις της Γ΄ τάξης ημερήσιου ή της Γ΄ τάξης τριετούς εσπερινού ΓΕΛ.

Περισσοτερα
ΕΣΠΑ-2020-2021-Δικαιολογητικά

ΕΣΠΑ 2020-2021 | Δικαιολογητικά & οδηγίες συμπλήρωσης

Είσαι μανούλα ή μπαμπάς και θέλεις να συμπληρώσεις σωστά την αίτηση για τα Voucher του ΕΣΠΑ 2020-2021; Μην αγχώνεσαι στο άρθρο που ακολουθεί εξηγούμε όσο καλύτερα μπορούμε τη διαδικασία που θα ακολουθήσεις και τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείς.

Περισσοτερα
Φαρμακείο Διακοπών.Φωτογραφία Άρθρου

Διακοπές και παιδιά | Ετοιμάζοντας το Φαρμακείο των Διακοπών

Στις καλοκαιρινές μας διακοπές ίσως επιλέξουμε να βρεθούμε σε πιο απομακρυσμένα μέρη και να μην έχουμε κοντά μας Κέντρο Υγείας ή Νοσοκομείο. Για διακοπές χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις ετοιμάζουμε από πριν το φαρμακείο διακοπών (πρώτων βοηθειών) και είμαστε πανέτοιμοι! Ας υπάρχει και ποτέ μην χρειαστεί.

Περισσοτερα
υποβολή αιτήσεων χορήγησης επιταγών για δωρεάν βιβλία - Οαεδ-2020

Πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων | ΟΑΕΔ 2020

Ξεκινά νωρίτερα φέτος η υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων έτους 2020. Από σήμερα Παρασκευή, 5 Ιουνίου και ώρα 12:00 και μέχρι την Τρίτη 23 Ιουνίου και ώρα 23:59, θα μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλουν την αίτησή τους και οι πάροχοι να δηλώνουν τη συμμετοχή τους.

Περισσοτερα
ΘΕΑΤΡΟ ACT - ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΠ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

«Παραμύθια από το τηλέφωνο… στο τηλέφωνο» του Τζάνι Ροντάρι

πό τη Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου και για όσο διαρκεί η καραντίνα λόγω του κορωνοϊού, το θέατρο act και η ΝτρινTeam του θα πραγματοποιούν την τηλεφωνική θεατρική αφήγηση «Παραμύθια από το τηλέφωνο… στο τηλέφωνο» που αντλεί την έμπνευσή της απ’ το βιβλίο «Παραμύθια από το τηλέφωνο» του σημαντικού Ιταλού συγγραφέα και παιδαγωγού Τζάνι Ροντάρι, από τη γέννηση του οποίου φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια.

Περισσοτερα
Πανελλαδικές-Εξετάσεις-2020.

Αναπροσαρμογή εξεταστέας ύλης Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020

Λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και με δεδομένη την γενική αναστολή λειτουργίας των σχολείων από την 11η Μαρτίου 2020, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά στον επανακαθορισμό της εξεταστέας ύλης για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Περισσοτερα
ΟΑΕΔ-Παράταση-Επιταγών-Κοινωνικού-Τουρισμού.2020.

Παράταση ημερομηνίας λήξης στις Επιταγές Κοινωνικού Τουρισμού

Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε την παράταση ημερομηνίας λήξης για τις Επιταγές Κοινωνικού Τουρισμού 2019-2020. Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας και της στήριξης του εργατικού δυναμικού και των επιχειρήσεων, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε την παράταση του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού για διάστημα ίσο με τη διάρκεια των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Περισσοτερα
Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν

Το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν και στο σπίτι!

Διαδικτυακή παρακολούθηση παραστάσεων από το σπίτι προσφέρει το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν. Μπροστά σε αυτή την πρωτόγνωρη για όλους μας κατάσταση, το Θέατρο Τέχνης ανακοινώνει το σχεδιασμό δυνατότητας παρακολούθησης των παραστάσεων μέσω διαδικτύου.

Περισσοτερα
Vasilias_Afisa_Act

Τα Καινούρια Ρούχα του Βασιλιά | Τελευταία Παράσταση

Μετά από μια πολύ πλούσια σεζόν με γεμάτες παραστάσεις και αφού αγκαλιάστηκε από τους μικρούς και μεγάλους φίλους του θεάτρου στην Πάτρα το έργο “Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά” κλείνει των κύκλο των παραστάσεων που είναι ανοιχτές για το κοινό με μια τελευταία παράσταση το Σάββατο 8/2 στις 18.00.

Περισσοτερα
the poetry of movement # workshop

The poetry of movement | Σεμινάριο Σωματικού Θεάτρου με τον Σπύρο Κουβαρά

Στο Σεμινάριο Σωματικού Θεάτρου, με τίτλο «The poetry of movement» του Σπύρου Κουβαρά, οι συμμετέχοντες θα εμβαθύνουν σε μια μέθοδο μη λεκτικής δραματουργίας εκεί όπου το σώμα και η κίνηση αποτελούν τα μείζονα σκηνικά εργαλεία του ηθοποιού.

Περισσοτερα
stem-arts3

Οι «Μικροί Επιστήμονες» με εορταστική διάθεση!!!

Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να απασχοληθούν δημιουργικά κατά τις ημέρες των σχολικών διακοπών. Το Κ.Δ.ΑΠ.«Μικροί Επιστήμονες» θα προσφέρει σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών από τις 8π.μ. έως τις 4μ.μ. ένα εορταστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Περισσοτερα
Μαγεμένο_Δάσος_2019.

«Μαγικές» Χριστουγεννιάτικες δράσεις από το «Μαγεμένο Δάσος».

Φέτος τα Χριστούγεννα το ΚΔΑΠ «Μαγεμένο Δάσος» στολίζεται γιορτινά και περιμένει τα παιδιά να ταξιδέψουν μαζί του στον μαγευτικό του κόσμο! Χριστουγεννιάτικες δράσεις, χορός και τραγούδι έρχονται να μας βάλουν στο κλίμα των γιορτών και να πλημμυρίσουν την καρδιά μας συναισθήματα.

Περισσοτερα
Vasilias_Afisa_Act

Διαγωνισμός: Θεατρική παράσταση «Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά»

Διαγωνισμός για τα παιδιά, 2 προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά» για την παράσταση που θα γίνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 Οι προσκλήσεις είναι είτε για 2 παιδάκια είτε για ένα παιδί και γονιό.

Περισσοτερα
Secret-Santa-poster

Secret Santa Event by Dyslexia Friendly

Χριστούγεννα όπου να ‘ναι φτάνουν και το Dyslexia Friendly μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση γνωριμίας για όλους. Το Σάββατο 21/12, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί το Secret Santa Event που διοργανώνετε στον χώρο του Dyslexia Friendly.

Περισσοτερα
Xristougenniatika_ergasthria_2019_stou_feggariou_thn_akrh

Δημιουργικά πρωινά εργαστήρια για τα παιδιά και αυτά τα Χριστούγεννα!

Επειδή τα πρωινά στις σχολικές διακοπές αξίζουν να είναι τουλάχιστον μαγικά, στον χώρο πολιτιστικών δράσεων “Στου φεγγαριού την άκρη” ετοιμάσαμε τα πιο απολαυστικά πρωινά δημιουργικά εργαστήρια.

Περισσοτερα
Γράμμα_στον_Αγιο_Βασίλη1

Στείλε και το δικό σου γράμμα στον Άγιο Βασίλη και θα σου απαντήσει σίγουρα!!!

Κάθε παιδί, ακόμα και εμείς οι πιο μεγάλοι που κάποτε ήμασταν παιδιά, αγαπάμε τον Άγιο Βασίλη. Το μόνο που θέλει κάθε παιδάκι είναι να τον δει, να επικοινωνήσει μαζί του. Να αγγίξει αυτή τη μαγεία…

Περισσοτερα
Πόση-βια-θα-ανεχτούμε-πια

Πόση βία θα ανεχτούμε πια;

Απο 1η Οκτωβρίου άλλαξαν τα σήματα καταλληλότητας τηλεοπτικών προγραμμάτων. Σκηνές βίας, άσχημη φρασεολογία, ερωτικές σκηνές κατανέμουν ανάλογα το επιτρεπτό όριο ηλικίας των τηλεθεατών.

Περισσοτερα

Παιδί και θυμός!

Ο θυμός είναι ένα από τα έξι θεμελιώδη συναισθήματα, αποτελεί μέρος της φυσιολογικής συναισθηματικής ανάπτυξης ενός παιδιού και η διαχείριση του έχει αποδειχτεί ότι δεν είναι εύκολη διαδικασία.

Περισσοτερα

Πρόγραμμα Ειδικών -Μουσικών μαθημάτων και ΤΕΦΑΑ – Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνεται ότι με Υπουργική Απόφαση καθορίστηκε το πρόγραμμα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων και των μουσικών μαθημάτων και η προθεσμία διεξαγωγής υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ.

Περισσοτερα

Υποβολή δικαιολογητικών για τις Στρατιωτικές Σχολές

Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η προθεσμία της υποβολής ηλεκτρονικά Αίτησης-Δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών θα γίνεται από την Πέμπτη 2 Μαΐου και ώρα 00:00 έως τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 24:00.

Περισσοτερα
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα
09:00 - 15:00
Τρίτη
09:00 - 15:00
Τετάρτη
09:00 - 15:00
Πέμπτη
09:00 - 15:00
Παρασκευή
09:00 - 15:00
Σάββατο
Κλειστό
Κυριακή
Κλειστό