Ετικέτες

Τα Χριστούγεννα, ο Πολυχώρος «5 ΕΨΙΛΟΝ» μεταμορφώνεται σε ένα ονειρικό, παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο τοπίο και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στο «Δέντρο των Ξωτικών».

«Αναπολούμε τα Χριστούγεννα μιας άλλης νοσταλγικής εποχής.

Τότε που όλα ήταν αυθεντικά.

Τότε που πιστεύαμε στο όνειρο, μικροί και μεγάλοι.

Τότε που οι ευχές δίνονταν από καρδιάς!»

🔴 Και να, που αυτή η νοσταλγική ανάμνηση γίνεται φέτος πραγματικότητα από ανθρώπους με μεράκι κι αγάπη για τη πόλη μας, αγάπη για τα παιδιά, μικρά και μεγάλα.

Ένα παιδικό όνειρο χτίζεται γύρω από τις ρίζες του υπεραιωνόβιου δέντρου Ban Yan, στον πολυχώρο της 5Ε:

Το Δέντρο των Ξωτικών!

Ένα μικρό χωριό βγαλμένο από σελίδες χριστουγεννιάτικου παραμυθιού. Κάθε γωνιά του μια ζωντανή cart postal θα γίνει φέτος η καθημερινή μας απόδραση στο Χριστουγεννιάτικο όνειρο.

Λαμπιόνια, χρώματα, ήχοι, παιχνίδια, Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές, τα ξωτικά του Αη Βασίλη, μανιτάρια μαγικά, ελάφια και τάρανδοι, ένας μεγαλοπρεπής Άγιος Βασίλης και μια φάτνη που αναβιώνει εκείνη τη μία, τη μοναδική!

Ένα παραμυθένιο σκηνικό, αριστουργηματικά φιλοτεχνημένο από τους expert του είδους και καταξιωμένους εικαστικούς δημιουργούς, Δ. Βούρτση και Π. Βρυώνη και την ομάδα τους.

Carousel και συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, παιχνίδια, παιδικές θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, εργαστήρια κατασκευής μαγικών φίλτρων, ξυλοπόδαροι με τα ακροβατικά τους, τύμπανα, αρλεκίνοι, λάβαρα, κρυμμένοι θησαυροί, φαντασμαγορικά σόου πυροτεχνημάτων και πολλά εκπαιδευτικά εργαστήρια τεχνολογίας, εικαστικών, θεάτρου και ανάπτυξης δεξιοτήτων για παιδιά σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα!

Εδώ και η χριστουγεννιάτικη αγορά. Μικρά ξύλινα κουκλίστικα σπιτάκια θα είναι πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους. Και το μαγαζάκι με δώρα και μικρά ενθύμια μιας αξέχαστης γιορτής, στο «Δέντρο των Ξωτικών».

Σε περιμένει να το γνωρίσεις στην Πάτρα απο 3 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι και 7 Ιανουαρίου 2023 στον Πολυχώρο 5Ε, Ηρ. Πολυτεχνείου και, Αιγύπτου 1, τηλ: 6934605584 

Γνώρισε όλες τις Θεματικές δράσεις στο Δέντρο των Ξωτικών εδώ:

MINECRAFT MICROSOFT EDUCATION EDITION

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΦΩΤΕΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

HUMAN PERFORMANCE LAB

Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

ΑΠΟ-ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

CARTOON STORY MAKER

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

«DIY»

ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟ

MISSION X-MAS

Χριστουγεννιάτικες Δράσεις στο Δέντρο των Ξωτικών

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΚΟΥ

CHRISTMAS PONY PARK

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΏΝ

TO LUNA PARK ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΏΝ

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ MAKE A WISH

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ HELLIX

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ BAROQUE PARADE

Για να μαθαίνεις για όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις αυτά τα Χριστούγεννα συμπλήρωσε τη φόρμα εδώ! Μην ξεχάσεις να αναφέρεις την περιοχή που σε ενδιαφέρει!