Ετικέτες

Το mapedu έψαξε και σας προτείνει παραστάσεις και εκδηλώσεις για τα παιδιά, που πραγματοποιούνται στη πόλη μας αυτό το διάστημα. Οι επιλογές πολλές από παραστάσεις μέχρι παιχνίδια με μαριονέτες και άλλα πολλά.

“Τα Καινούργια Ρούχα του Βασιλιά” στο θέατρο Αct

Σάββατο 09 Νοέμβριου 2019 18:00 και κάθε Σάββατο στις 18.00 και Κυριακή στις 12.00. Η παράσταση είναι για παιδάκια 3 ετών και άνω και έχει διάρκεια 60΄.

Το έργο είναι βασισμένο στο παραμύθι του Χ. Κ. Άντερσεν. Ένας ματαιόδοξος βασιλιάς προσλαμβάνει νέους, πονηρούς ράφτες για να του φτιάξουν ένα κοστούμι που όμοιό του δεν υπάρχει.

Τιμές εισιτηρίων: Παιδικό 6€ και ενήλικες 8€

Θέατρο Act – Γεροκωστοπούλου, Πάτρα 262 25Τηλέφωνο: 261 027 2037

“O Aλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι” στο Πάνθεον

Κυριακή 10 Νοεμβρίου με 2 παραστάσεις στις 12:00 και 17:30

Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, με την πολυετή πείρα των 15 χρόνων, στο χώρο του παιδικού θεάματος, παρουσιάζει για τη χειμερινή σεζόν 2019-2020, τη Θεατρική Παράσταση Ο Αλλαντίν και το Μαγικό Λυχνάρι.

Η παράσταση κάνει την πανελλαδική της πρεμιέρα στην Πάτρα  και στη συνέχεια θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα. Κάνει το κλασικό ανατολίτικο παραμύθι της Χαλιμάς, να μας ταξιδεύει στην ονειρική Βαγδάτη. Ένας μοχθηρός Μάγος και ένα Μαγικό Λυχνάρι, μπλέκουν σε μία περιπέτεια με πολύ γέλιο και φαντασία, ένα κλασικό διαχρονικό έργο που μιλά για την Ελευθερία και τη δύναμη της Φιλίας.

Μια παράσταση με αξιόλογες παρουσίες όπως αυτή του αγαπημένου μας Μίμη Πλέσσα που μέσα απ’ την μουσική του μας ταξιδεύει στην μαγευτική Ανατολή!

Προπωλούνται εισιτήρια στο Ταμείο του θεάτρου. Ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ.

Προπώληση: 8€ ,Ταμείο: 10 €

Θέατρο Πάνθεον – Λεωφόρος Γούναρη 34, Πάτρα 26222
Τηλ: 2610 325778

“Το τυρί” στο ΟροΠαίδιο

Σάββατο 09 Νοεμβρίου, στις 17:30 & την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 12:00. Πρωινές Παραστάσεις για σχολεία: Δευτέρα 11 & Τρίτη 12 Νοεμβρίου.

«Το Τυρί» είναι μια παράσταση για τη συνεργασία και τη διαφορετικότητα εμπνευσμένη από το Best Seller του Johnson «Ποιος πήρε το τυρί μου;» και απευθύνεται σε παιδιά 3-7 χρονών.

Δύο ποντίκια με αντίθετους χαρακτήρες ζουν σε μια κοινωνία με άφθονο Τυρί. Τι γίνεται όμως όταν μια μέρα το Τυρί εξαφανίζεται; Τα δύο ποντίκια καλούνται να συνεργαστούν προκειμένου να ξεπεράσουν μαζί τα εμπόδια σε ένα ταξίδι για την «ανακάλυψη νέου τυριού».

Τα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι βιώνουν μαζί με τους κεντρικούς χαρακτήρες την έλλειψη του Τυριού, αυτή την εντελώς νέα συνθήκη που τελικά γίνεται η αιτία για τη δημιουργία μιας ετερόκλητης ομάδας με κοινό στόχο.

ΟροΠΑΙΔΙΟ καλλιτεχνικός χώρος
Κανακάρη 101, Πάτρα

”Ο Πήτερ Παν στο Μουσείο της Ακρόπολης”

Στις 17 Νοεμβρίου στο Πάνθεον η παιδική παράσταση ”Ο Πήτερ Παν στο Μουσείο της Ακρόπολης”. Ένα έργο εκπαιδευτικό, διαδραστικό, γραμμένο με πολύ φροντίδα, όπου το βασικό του μήνυμα είναι ότι πρέπει να υπερασπιζόμαστε την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Είναι για παιδάκια ηλικίας από 3 ετών μέχρι και 12 ετών.

Τιμή εισιτηρίου : Προπώληση :7€ Ταμείο: 9€

Θέατρο Πάνθεον – Λεωφόρος Γούναρη 34, Πάτρα 26222
Τηλ: 2610 325778

“Ο Μικρός Πρίγκιπας” από το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση έρχεται στην Πάτρα

17 Νοεμβρίου 2019 στο ROYAL THEATER Πάτρας με 2 παραστάσεις στις 12 και στις 17:30

“Ο Μικρός Πρίγκιπας” Αντουάν Ντε Σαιντ Εξυπερύ

Η ιστορία του μικρού πρίγκιπα είναι ένα μαγικό παραμύθι γραμμένο για μικρούς και μεγάλους. Ο μικρός πρίγκιπας, μέσα από τις δροσερές αναμνήσεις του ταξιδιού του, ξετυλίγει μπροστά στα μάτια του πιλότου όλη την επιπολαιότητα, την υπεροψία, τη μιζέρια, τη δίψα για εξουσία και λεφτά, τη μοναξιά των ανθρώπων. Απλά, χωρίς ίχνος διδακτικού τόνου, κάθε περιγραφή του μικρού πρίγκιπα είναι μάθημα ζωής. Μια συνεχής αναζήτηση για την “αλήθεια”.
Ακούγονται οι ηθοποιοί: Πάνος Μουζουράκης, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Σόλων Τσούνης, Διονύσης Κλάδης, Μαρίλια Νομικού, Παναγιώτα Μωϋσιάδου.

Γενική Είσοδος: 7€ 
Προπώληση: 6€ (Public – TicketServices.gr)
Ανέργων, Πολυτέκνων: 5€ 

Royal Theater – Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα 263 33 Τηλ: 2610 310120

Διαβάστε επίσης: Τα Καινούρια Ρούχα του Βασιλιά | Τελευταία Παράσταση