Ετικέτες

Η Passpel μας μιλά για την online διδασκαλία με εικονική πραγματικότητα και την εφαρμογή της στο μοναδικό Online VR Φροντιστήριο τους. Εικονική πραγματικότητα (virtual reality ή VR) ονομάζεται η προσομοίωση ενός πραγματικού ή φανταστικού περιβάλλοντος μέσω ειδικών γυαλιών εικονικής πραγματικότητας.

Η τεχνολογία VR στην online διδασκαλία με εικονική πραγματικότητα

Χρησιμοποιεί συχνά ακουστικά εικονικής πραγματικότητας ή περιβάλλοντα πολλαπλών προβολών. Μερικές φορές σε συνδυασμό με φυσικά περιβάλλοντα ή σκηνικά. Έτσι δημιουργεί εικόνες, ήχους που προσομοιώνουν τη φυσική παρουσία ενός χρήστη σε ένα εικονικό ή φανταστικό περιβάλλον.

Ένα άτομο που χρησιμοποιεί εξοπλισμό εικονικής πραγματικότητας είναι σε θέση να «κοιτάξει γύρω» τον τεχνητό κόσμο. Μπορεί να κινηθεί γύρω του και να αλληλεπιδράσει με εικονικά χαρακτηριστικά ή αντικείμενα. Τα συστήματα VR είναι γνωστό ότι μεταδίδουν κραδασμούς και άλλες αισθήσεις στον χρήστη, μέσω παιχνιδιών ή άλλων συσκευών και είναι γνωστά ως απτικά συστήματα.

Μερικές εφαρμογές της τεχνολογίας VR

Η εικονική πραγματικότητα έχει βρει εφαρμογή στην προσομοίωση πτήσεων, οδήγηση πλοίων, αυτοκινήτων και διαστημοπλοίων. Δίνοντας την δυνατότητα εκπαίδευσης των οδηγών και πιλότων χωρίς να εμπλέκονται σε πραγματικό κίνδυνο. Επίσης, η εικονική πραγματικότητα εφαρμόζεται , μεταξύ άλλων, στην εκπαίδευση, την ιατρική, την ψυχαγωγία (βιντεοπαιχνίδια, θεματικά πάρκα) και το διαδίκτυο (με τον κυβερνοχώρο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης).

Online VR Φροντιστήριο από την Passpel

Η επόμενη γενιά θα χρησιμοποιεί τα VR γυαλιά όπως χρησιμοποιούμε εμείς σήμερα τα Smartphone μας. Έτσι λοιπόν θα γίνουν και τα φροντιστήρια στο μέλλον και καλά θα κάνουν φυσικά! Όταν τα πλεονεκτήματα είναι περισσότερα από τον τωρινό τρόπο διδασκαλίας, δεν μένει παρά να τα εκμεταλλευτούμε, για να παρέχουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας.

Η Passpel καινοτομεί και φέρνει σήμερα κιόλας την online διδασκαλία με εικονική πραγματικότητα!

Μέσω της τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας παρέχεται η δυνατότητα για διδασκαλία εξ’ αποστάσεως με τη χρήση γυαλιών VR. Στη συνέχεια μας εξηγούν μέσα από παραδείγματα τι ακριβώς κάνουν.

Τι κάνει διαφορετικό η Passpel

Για πιο λόγο να επιλέξω την Passpel αντί το κανονικό φροντιστήριο;

Απαντούν: Διότι στην Passpel εξοικονομείς χρόνο! Κάτι το οποίο είναι πολύ βασικό στο σημερινό μαθητή, για να μάθει να διαχειρίζεται τον χρόνο του.

Πως γίνεται να κερδίζω χρόνο δηλαδή;

Απαντούν: Για να φτάσει στην τάξη και να πάρει θέση στο μάθημα χρειάζεται μία διαδικασία. Να ετοιμάσει την τσάντα του και να ετοιμαστεί και ο ίδιος. Αν δεν μένει κοντά στο φροντιστήριο του, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάποιο μεταφορικό μέσο για να φτάσει στον προορισμό του. Η ίδια ακριβώς διαδικασία θα γίνει και για την επιστροφή στο σπίτι. Όλο αυτό σημαίνει χάσιμο χρόνου, και κούραση. Έχουμε πολύ κακή διαχείριση του χρόνου.

Υπάρχει και καλύτερη λύση και πλέον είναι κοντά μας. Στο online VR φροντιστήριο όταν είναι ώρα για μάθημα, ο μαθητής, φοράει τα VR γυαλιά του 2 λεπτά πριν ξεκινήσει το μάθημα. Μόλις τελειώσει θα τα βγάλει και θα συνεχίσει το διάβασμά του. Χωρίς μετακινήσεις, χωρίς ταλαιπωρία, δεν σας ακούγεται καλύτερο αυτό;

Για να είναι καλύτερο άρα θα είναι και ακριβότερο βάσει λογικής σωστά;

Απαντούν: Εννοείται πως όχι! Θα εξηγήσουμε με παραδείγματα πόσο κοστίζει και θα διαπιστώσετε μόνοι σας ότι πραγματικά ωφελεί και τον μαθητή και την οικογένεια.

Η Passpel έχει εφαρμόσει ένα σύστημα το οποίο είναι καταπληκτικό. Έχει δημιουργήσει 3 πακέτα τα Economy, Basic και Pro. Για να μπορούμε όλοι να πάρουμε μέρος στα VR φροντιστήρια ανάλογα με το πόσο αντέχουμε οικονομικά.

Ποιες είναι όμως οι τιμές;

Απαντούν: Για παράδειγμα για την Α’Τάξη Γυμνασίου τα δίδακτρα ξεκινούν από 45€/μήνα! Στο πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και τα 3 πακέτα διδάκτρων και τι προσφέρει το καθένα.

Για τους μαθητές Α’ Γυμνασίου

Πακέτα χρέωσης

Οι τιμές είναι συγκριτικά πολύ χαμηλές διότι τα μαθήματα παραδίδονται σε group 2-6 ατόμων.

Για τους μαθητές Β’ & Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Πακέτα χρέωσης

Παράδειγμα για τις τάξεις του Γυμνασίου.

Με απλά μαθηματικά να το κάνουμε σε ένα κανονικό φροντιστήριο η ετήσια συνδρομή είναι γύρω στα 2500€. Δηλαδή, αν διαιρέσουμε με τους 9 μήνες που κάνουμε μας βγαίνει 277€ τον μήνα. Ενώ στο Passpel το ακριβότερο πακέτο είναι 195€/μήνα. Το οποίο περιέχει και φροντιστήριο αγγλικών που κανένα άλλο φροντιστήριο δεν το κάνει. Υπολογίζοντας πρόχειρα το κέρδος έχουμε: 277€-195€=82€ κέρδος για την οικογένεια! Και λέμε πρόχειρα γιατί δεν υπολογίζουμε έξοδα μετακίνησης και άλλα πολλά.

Το πιο ακριβό πακέτο αν το δούμε πιο προσεκτικά δεν είναι και τόσο ακριβό δείτε γιατί…

Το παιδί μαθαίνει και αγγλικά παράλληλα. Οπότε για 13 ώρες την εβδομάδα έχουμε: 13*4=52 ώρες τον μήνα. Ακόμα και αν κάνει ιδιαίτερα για 52 ώρες, τότε 52ώρες*7€ (μια μέση τιμή για ένα ιδιαίτερο μάθημα). Το ελάχιστο που δίνουν είναι 364€/μήνα χωρίς να παρέχεται η γνώση ξένης γλώσσας. Στην Passpel πληρώνει μόνο 195€!!! Πως σας φαίνεται αυτό;

Για τους μαθητές της Α’ Λυκείου

Πακέτα χρέωσης

Άλλος ένας λόγος που οι γονείς μας προτιμούν, είναι για την απόδοση των μαθητών. Εδώ ο μαθητής είναι πιο αποδοτικός και συγκεντρωμένος σε διπλάσιο βαθμό στο μάθημα που κάνει, από ένα συμβατικό. Δηλαδή, δεν υπάρχουν αντιπερισπασμοί για να έχουμε διάσπαση της προσοχής του μαθητή, βρίσκεται στο χώρο του, στο περιβάλλον του.

Ερώτηση: Τι κάνετε διαφορετικά και αυξάνονται τόσο πολύ οι αποδόσεις;

Απαντούν: Τα μειονεκτήματα σε ένα κανονικό φροντιστήριο είναι ότι ο κάθε μαθητής έχει ένα κινητό μαζί του. Στην Passpel, το κινητό είναι το εργαλείο του για το μάθημα. Με τη χρήση του κινητό του γίνεται η διδασκαλία του μαθήματος. Άρα δεν μπορεί να το αγγίξει κατά την διάρκεια του μαθήματος.

Ερώτηση: Τι εννοείται δεν αποσπάται η προσοχή του μαθητή;

Απαντούν: Σε μία τάξη είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή ενός μαθητή. Για παράδειγμα, να μιλήσει σε κάποιον ή ακόμα και να του μιλήσει κάποιος. Να του αποσπάσει την προσοχή κάτι ασήμαντο έτσι ώστε να χάσει την ροή του μαθήματος. να δει από το παράθυρο κάτι, κάποιον ή ακόμα και να ακούσει κάτι.

Το ίδιο ισχύει βέβαια και στα ιδιαίτερα. Όλα αυτά είναι που κάνουν την Passpel ξεχωριστή. Διότι μπορεί να γίνονται τα μαθήματα σε group 2-6 ατόμων ή και ιδιαίτερα αλλά ο μαθητής είναι στο σπίτι του. Δεν τον βλέπει κανείς και δεν βλέπει κανέναν, εκτός βέβαια από τον καθηγητή που παραδίδει το μάθημα.

Φορώντας τα VR γυαλιά βλέπει σε εικονική πραγματικότητα τις ασκήσεις, τα κείμενα, ότι σχετίζεται με το μάθημα και ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ. Όπως και με τα ακουστικά του που θα ακούει μόνο τον καθηγητή του και τίποτα παραπάνω.

Για τους μαθητές της Β’ Λυκείου.

ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Πακέτα χρέωσης

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Πακέτα χρέωσης

ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Πακέτα χρέωσης

Και για τους 2 κλάδους: ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Ή ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Πακέτα χρέωσης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Πακέτα χρέωσης για την online διδασκαλία με εικονική πραγματικότητα

Τα παιδιά μας θα χρειαστεί να διασχίσουν το δρόμο μόνο για μια φορά. Αυτός είναι ο δρόμος της εκμάθησης μέσω εικονικής διδασκαλίας, ο βασικός πυρήνας για το μέλλον τους και για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Αν εσείς μπορούσατε να τους παρέχετε ένα καλύτερο μέλλον, σας ρωτώ εγώ τώρα, θα αφήνατε μία ευκαιρία να φύγει διότι είστε δύσπιστοι στην εξέλιξη και στην τεχνολογία ή θα την αρπάζατε από τα μαλλιά;

Έχουμε φροντίσει και για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Πακέτα χρέωσης για την online διδασκαλία με εικονική πραγματικότητα

ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Πακέτα χρέωσης για την online διδασκαλία με εικονική πραγματικότητα

ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Πακέτα χρέωσης για την online διδασκαλία με εικονική πραγματικότητα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Πακέτα χρέωσης για την online διδασκαλία με εικονική πραγματικότητα

Οι ιδρυτές της Passpel είναι Έλληνες, οι οποίοι είναι πρωτοπόροι στον τομέα της εκμάθησης και το διαδικτυακό e-learning. Η Passpel υπήρχε σαν ιδέα από το 2015 και στις αρχές του 2018 η ιδέα άρχισε να μετατρέπεται σε πράξη. Όλο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τελειοποιηθεί στις αρχές του 2019 και να μπει στον κόσμο των επιχειρήσεων

online-διδασκαλία-με-εικονική-πραγματικότητα

Η Passpel δεν είναι ένα ακόμα φροντιστήριο σαν αυτά που ήδη υπάρχουν. Στόχος της δεν είναι μόνο να ανταμείψει τους ανθρώπους που με κόπο και θυσίες την έχτισαν. Σκοπός της είναι να επενδύσει χρήματα, για ένα καλύτερο αύριο για όλα τα παιδιά του πλανήτη που το έχουν ανάγκη. Έχουμε σκεφτεί και θέλουμε κάποια χρήματα από κάθε εγγραφή να πηγαίνουν σε ειδικό ταμείο για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Ίσως καταφέρουμε να φτάσουμε τις υψηλές φιλοδοξίες μας. Ίσως και όχι. Ποιος μπορεί να ξέρει, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουμε ποτέ να προσπαθούμε.

online-διδασκαλία-με-εικονική-πραγματικότητα
Mapedu.gr - Πάτρα