Ετικέτες

Ο Αϊ-Βασίλης τα έκανε θάλασσα! Φταίει ο Αϊ-Βασίλης ή κάποιος άλλος έκανε τη ζημιά; Θα χαλάσουν τα Χριστούγεννα ή θα γίνει κάτι τελευταία στιγμή; Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται στο υπέροχο αυτό βιβλίο.

Αυτά τα Χριστούγεννα δωρίστε ένα υπέροχο βιβλίο από τις εκδόσεις Susaeta!

Ας δούμε λίγο την ιστορία του Αϊ-Βασίλη

Ο Ψιτ µε τ’ όνομα, ένα ζαβολιάρικο πλασµατάκι που κανείς δεν ξέρει από πού κρατά η σκούφια του, τρυπώνει στα κλεφτά στο γραφείο του Αϊ-Βασίλη και γίνεται βοηθός αλληλογραφίας. Κι εκεί που όλα δείχνουν ότι η «Επιχείρηση Δώρο» πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ένα απίθανο μπέρδεμα φέρνει τα πάνω κάτω.

Ο μικρός μας ήρωας θυμίζει πιτσιρίκι που εισβάλλει στην κουζίνα και ρωτάει με μάτια που πεταρίζουν: «Να σε βοηθήσω με το κέικ; Έεεελα, σε παρακαλώωωωω! Δεν θα κάνω ούτε μία ζημιά, σ’ το υπόσχομαι!» Και το εννοεί. Θέλει απλώς να βάλει ένα χεράκι, να νιώσει σημαντικό. Στο τέλος, όμως, και αφού έχει προκαλέσει απίστευτο χαμό, αποχωρεί στις μύτες για να γλιτώσει την κατσάδα.

Μέσα σε 48 σελίδες τα παιδιά μαθαίνουν για τη χαρά της συμμετοχής, τα λάθη και τη σημασία της συγχώρεσης.

Συγγραφέας: Κατερίνα Καρόγιαννη

Εικονογράφηση: Γιώργος Σγουρός

Το βιβλίο το βρίσκετε εύκολα με μια αναζήτηση στο eshop των εκδόσεων Susaeta με τον Κωδικό: 2099      

Εξώφυλλο:Σκληρό εξώφυλλο με αφρολέξ
ISBN:978-960-617-658-6
Barcode:9789606176586
Έτος έκδοσης:2021
Διαστάσεις:24,5 x 28,8 εκ.
Σελίδες:48
Ηλικία:4+ ετών

Στη κατηγορία Χριστουγεννιάτικα βιβλία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από βιβλία με ιστοριούλες, δραστηριότητες, βιβλία-παζλ και ηχο-βιβλία.