Ετικέτες

Ο Δήμος στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής διοργανώνει για δέκατη συνεχή χρονιά το θεσμό του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου». Τα τμήματά του απευθύνονται σε μαθητές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά των εκπαιδευτικών που αναλαμβάνουν διδασκαλία στα τμήματά του. Όποιος/α  εκπαιδευτικός επιθυμεί να διδάξει στα τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου, μπορεί να συμπληρώσει την αίτηση που επισυνάπτεται και αναρτάται στη σελίδα του Δήμου (www.dimosmoschatou-tavrou.gr) ώστε να την αποστείλει στα email: 2sedmt@0168.syzefxis.gov.gr, ή asxolikiepdmt@0168.syzefxis.gov.gr ή

στο FAX: 21320 36253 μέχρι και την Παρασκευή 22  Οκτωβρίου.

Διευκρινήσεις για το θέμα στα τηλέφωνα: 213 20 36 251 και 213 20 36 254.  

Φόρμα Εθελοντικής Συμμετοχής πάτησε εδώ

Κάλεσμα για συμμετοχή μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

O Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου προκειμένου να ενισχύσει το δίκτυο κοινωνικής προσφοράς προς τις οικογένειες που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση, ξεκινά για την τρέχουσα σχολική περίοδο το «Κοινωνικό Φροντιστήριο».

Σκοπός του φροντιστηρίου είναι να προσφέρει ενισχυτική διδασκαλία στους μαθητές των σχολικών μονάδων του Δήμου μας που χρειάζονται υποστήριξη για τις ενδοσχολικές εξετάσεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο αφορά μόνο τους μαθητές από το Μοσχάτο και τον Ταύρο, ενώ στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά των εκπαιδευτικών που αναλαμβάνουν διδασκαλία στα τμήματά του.  

Οι αιτήσεις δήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στα τμήματα θα κατατίθενται μέχρι τις 29 Οκτωβρίου 2020 με ηλεκτρονική αποστολή της φόρμας συμμετοχής που βρίσκεται στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr στο

email: 2sedmt@0168.syzefxis.gov.gr

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις οι αιτήσεις κατατίθενται στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου,  από τις 08.00 έως τις 14.00 στο:

  • Δημαρχείο Μοσχάτου, Κοραή 36 και Αγ. Γερασίμου, και
  • π. Δημαρχείο Ταύρου, Πειραιώς και Επταλόφου

Περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, τηλ.: 213 20 36 251 και 254

Αίτηση Συμμετοχής Μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο πάτησε εδώ

Mapedu.gr - Πάτρα