Ετικέτες

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Αγγλικής Γλώσσας 2022 θα διεξαχθεί διαδικτυακά από τις 17 έως τις 20 Νοεμβρίου 2022. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές από Β’ Δημοτικού έως και Γ’ Γυμνασίου.

Τα κείμενα του διαγωνισμού είναι αποσπάσματα από readers της Express Publishing. Οι μαθητές εξετάζονται στην κατανόηση κειμένου (reading comprehension) και στο λεξιλόγιο του επιπέδου τους.

Μπορείτε να κάνετε μία δοκιμή του διαγωνισμού στη διεύθυνση https://super-contest.com/choose-your-level-en-demo/

Οι μαθητές δηλώνουν μόνοι τους συμμετοχή στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού super-contest.com.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ

Το κόστος συμμετοχής είναι 15€.

Με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό τα παιδιά συνεισφέρουν στον οργανισμό Παιδικά Χωριά SOS. Είναι σημαντικό να αναπτύξουμε στα παιδιά μας την κουλτούρα της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Οι νικητές και τα δώρα

Στη κλήρωση θα συμπεριληφθούν όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού, ανεξαρτήτως βαθμολογίας.

Από την κλήρωση θα προκύψουν νικητές ισάριθμοι με τα δώρα του διαγωνισμού (5) και επιπλέον ισάριθμοι αναπληρωματικοί.

Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και με email στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν εντός 3 ημερών. Σε περίπτωση που παρέλθει η ημερομηνία, η προτεραιότητα επιλογής θα μεταφέρεται στον επόμενο επιτυχόντα. Αν ο νικητής δεν αναζητήσει το δώρο του εντός 10 ημερών, το δικαίωμα επιλογής του θα μεταφέρεται στον πρώτο αναπληρωματικό νικητή.

Τα δώρα είναι 5x Samsung Galaxy Tab A8 10.5″!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα δώρα και την κλήρωση εδώ

Οδηγίες για το διαγωνισμό για Σχολεία και ΚΞΓ

Σκοπός του διαγωνισμού είναι οι μαθητές να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους, να εξασκηθούν στην κατανόηση κειμένου και να καλλιεργήσουν τη φιλανθρωπική τους συνείδηση.

Επίσης, ο διαγωνισμός βοηθάει τους μαθητές να εξοικειωθούν με τη χρήση της τεχνολογίας και των διαδικτυακών εφαρμογών για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Διαδικασία Εγγραφής

Οι μαθητές σας θα εγγραφούν ο καθένας μόνος του, βάζοντας το δικό του email. Δεν γίνονται μαζικές εγγραφές. Δώστε στους μαθητές σας την παρακάτω διεύθυνση για να κάνουν την εγγραφή τους: super-contest.com/dilosi-symetoxis/

Πληρωμή συμμετοχής

Οι μαθητές πληρώνουν μόνοι τους τη συμμετοχή τους κατά τη διαδικασία της εγγραφής. Το σχολείο σας δεν χρειάζεται να συγκεντρώσει χρήματα. Διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι: Online με χρεωστική/πιστωτική κάρτα και κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Alpha Bank.

Κοινωνική Προσφορά και Φιλανθρωπική Συνείδηση

Με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό τα παιδιά συνεισφέρουν στον οργανισμό Παιδικά Χωριά SOS. Είναι σημαντικό να αναπτύξουμε στα παιδιά μας την κουλτούρα της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Διασφάλιση Ποιότητας

Θεματοδότης του διαγωνισμού είναι ο εκδοτικός οίκος Express Publishing.

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 211 800 0071 (καθημερινά 10:00 έως 17:00), στο email info@super-contest.com ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.


Προώθησε το σχολείο σου & το κέντρο ξένων γλωσσών

Για ιδιοκτήτες Ιδιωτικού Σχολείου & Κέντρου Ξένων Γλωσσών

Διαφημίστε την επιχείρησή σας μέσα από τον οδηγό μας για γονείς και παιδιά mapedu.gr και δείτε το πελατολόγιό σας να αυξάνεται κάθε ημέρα. Ρωτήστε μας με ποιους τρόπους μπορείτε να προωθήσετε καλύτερα την επιχείρησή σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Για πληροφορίες πατήστε εδώ

Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ και δείτε την επιχείρησή σας να προβάλλεται στον οδηγό μας.

Στείλτε μας email στο info@mapedu.gr για οτιδήποτε θέλετε να μας ρωτήσετε, είμαστε εδώ για εσάς.