Ετικέτες

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Ορθογραφίας Αγγλικών 2021 θα διεξαχθεί διαδικτυακά από τις 2 έως τις 5 Δεκεμβρίου 2021International Spelling Contest 2021 ) και αφορά στα επίπεδα Α1 έως και Β2.

Θεματοδότης του διαγωνισμού είναι η Express Publishing.

Οι μαθητές μπορούν να διαγωνιστούν από το σπίτι σε ώρες εκτός φροντιστηρίου ή και από την τάξη, του σχολείου ή του φροντιστηρίου. Οι εγγραφές και οι πληρωμές των μαθητών θα γίνουν απευθείας στην πλατφόρμα του διαγωνισμού.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό κοστίζει 15 ευρώ, από τα οποία 2€ θα δωρίζονται στα Παιδικά Χωριά SOS. Μάθετε εδώ πώς τα Παιδικά Χωριά SOS αλλάζουν την καθημερινότητα σε παιδιά και νέους, σε όλο τον κόσμο.

Διαγωνισμός χωρίς έπαθλα γίνεται;

Δεν γίνεται! Υπάρχουν πολλά έπαθλα τα οποία θα διανεμηθούν με κλήρωση και σίγουρα θα ξετρελάνουν τους συμμετέχοντες. Διαβάστε εδώ πληροφορίες για τα έπαθλα και την κλήρωση.

Πληροφορίες για τον Διεθνή Διαγωνισμό Ορθογραφίας Αγγλικών 2021

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να συνδεθείτε όποτε θέλετε και να απαντήσετε στις ερωτήσεις του διαγωνισμού. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε θα έχετε 2 ώρες στη διάθεσή σας. Οι ερωτήσεις θα είναι συνολικά 40.

Το λεξιλόγιο που θα εξεταστείτε και ο βαθμός δυσκολίας αντιστοιχεί στο επίπεδο CEFR σας (A1, A2, B1, B2).

Στο διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε ανεξαρτήτως ηλικίας ή εθνικότητας.

Πιστοποιητικό Απονομής - Διεθνής Διαγωνισμός Ορθογραφίας

Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό αυτόματα θα λάβουν μέρος και στην κλήρωση, ανεξάρτητα από τη βαθμολογία που θα έχουν πετύχει. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι θα μπορούν να απολαύσουν τον διαγωνισμό χωρίς άγχος!

Η κλήρωση για τα δώρα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 στο δικηγορικό γραφείο της κ. Σακαρέλλου Δήμητρα, δικηγόρου στο Άρειο Πάγο, Κοδριγκτώνος 11 Αθήνα, Ελλάδα, Τ.Κ .: 10434, Τηλέφωνο: (+30) 2108823221.

Για συμμετοχή πάτησε εδώ

Για υλικό προετοιμασίας εδώ

Θέματα Διαγωνισμού Ορθογραφίας 2021