Ποιοί είμαστε;

Νέοι γονείς όπως και εσείς

Ποιός είναι ο στόχος μας;

Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε εσάς τους γονείς στην απαιτητική διαδικασία αναζήτησης και επιλογής ενός βρεφονηπιακού / παιδικού σταθμού ή μιας εξωσχολικής δραστηριότητας για το παιδί σας.

Η ιδέα

Ως νέοι γονείς και εμείς οι ίδιοι βρεθήκαμε πολλές φορές (σχεδόν πάντα) στη θέση σας! Να αναζητούμε δραστηριότητα για τη μικρή μας, έναν παιδότοπο ή τον παιδικό σταθμό της και να χανόμαστε σε πολλές και μπερδεμένες πληροφορίες. Διαπιστώσαμε πως δεν υπήρχε ένας ενημερωμένος και εξειδικευμένος οδηγός για το παιδί, με αποτέλεσμα να χάνουμε πολύτιμο χρόνο και να αγχωνόμαστε ακόμα πιο πολύ στην ήδη δύσκολη απόφασή μας. Έτσι γεννήθηκε το mapedu το οποίο βοηθάει το γονέα να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τί βρίσκεται ακριβώς δίπλα του για το παιδί του.

Τι κάνουμε;

Δημιουργήσαμε μια on-line πλατφόρμα αναζήτησης μέσω της οποίας μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρεις αξιόπιστες προτάσεις για την απασχόληση του παιδιού σου. Στο mapedu θα βρεις πρωτότυπες ιδέες για την απασχόληση ενός μικρού παιδιού που δεν περίμενες ποτέ ότι θα μπορούσε να συμμετέχει, σε τόσο μικρή ηλικία.

Θα τα βρεις όλα εδώ, στο mapedu!

Τι προσφέρουμε στον επαγγελματία :

Λίγα λόγια για το mapedu

Το mapedu.gr είναι ένας νέος ενημερωτικός οδηγός αναζήτησης και προβολής επιχειρήσεων που έχουν ως αντικείμενο τους την εκπαίδευση,την άθληση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών .

Η ιδέα μας γεννήθηκε από τη δική μας ανάγκη για αναζήτηση δραστηριοτήτων για τα δικά μας παιδιά. Ανακαλύψαμε αρκετά κενά, λάθη και προβλήματα από διάφορες μηχανές αναζήτησης που περισσότερο μας άγχωσαν και μας μπέρδεψαν παρά μας βοήθησαν.

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν έγκυρο οδηγό αποκλειστικά για το παιδί και τους γονείς, δηλαδή, μόνο για επιχειρήσεις όπως παιδικούς σταθμούς, παιδότοπους , κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, αθλητικές ακαδημίες, σχολές ζωγραφικής, θεάτρου, φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης καθώς και πολλά άλλα.

Το δικό σας όφελος σαν επιχείρηση;

Με την παρουσία σας στον οδηγό μας είστε βέβαιοι ότι προβάλλεστε σε ένα κοινό που σας χρειάζεται και το πιο σημαντικό, σας ψάχνει! Δεν βρίσκεστε σε ένα γενικό επαγγελματικό οδηγό όπου όλοι ψάχνουν για όλα. Είμαστε ένας οδηγός μόνο για εσάς! Με την εγγραφή σας σε εμάς διαφημίζεστε άμεσα σε αυτόν που σας αναζητά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προσελκύετε και να κερδίζετε νέους πελάτες.

Το mapedu.gr θέλει να είναι ο on-line συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσάς και τους γονείς, φέρνοντάς σας πιο κοντά, γρήγορα και εύκολα απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

HappyHalloween

«Trick or treat?» Φάρσα ή κέρασμα;

Η ρίζα της λέξης προέρχεται απο το All-hallow-even, δηλαδή η παραμονή της γιορτής των Αγίων Πάντων (All Hallows Day – All Saints Day). Το Χάλοουιν συνδέεται με την υπερφυσική δραστηριότητα.

Περισσοτερα
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα
09:00 - 15:00
Τρίτη
09:00 - 15:00
Τετάρτη
09:00 - 15:00
Πέμπτη
09:00 - 15:00
Παρασκευή
09:00 - 15:00
Σάββατο
Κλειστό
Κυριακή
Κλειστό