Στου Φεγγαριού την άκρη - Χώρος πολιτιστικών δράσεων για παιδιά

Λόντου 120, Πάτρα, Ν. Αχαΐας, 26224

Ένας ζεστός χώρος με έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες δημιουργήθηκε το 2013 για να αγκαλιάζει όνειρα και επιθυμίες μικρών και μεγάλων.

“Στου φεγγαριού την άκρη, εκεί που το φεγγάρι ακουμπάει το πόδι του στη θάλασσα, εκεί ακριβώς είναι ο τόπος όπου όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Βιωματικές δράσεις με παιδαγωγικό χαρακτήρα για ανάπτυξη κοινωνικών και όχι μόνο δεξιοτήτων γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο μας.

Σε μια εποχή που τρέχει γρήγορα και τα μάτια είναι στραμμένα σε μια οθόνη (τηλεόραση, κινητά, tablets), εδώ ρίχνουμε τους ρυθμούς μας, ταξιδεύουμε το βλέμμα στην ομορφιά γύρω μας, ανακαλύπτουμε τι μας ταιριάζει, τι μας ολοκληρώνει, ποιοί πραγματικά είμαστε και βρίσκουμε τον χώρο μας στον κόσμο.

Μέσα από αφηγήσεις, κατασκευές, παιχνίδι και θέατρο ανοίγεται μπροστά μας ένας κόσμος γεμάτος ανακαλύψεις, γέλια και απρόσμενες συναντήσεις. Είναι ο δικός μας πολύχρωμος κόσμος. Ελάτε να τον χρωματίσουμε παρέα.

Υπεύθυνη προγραμμάτων
Αμαλία Ζυγούρη Παιδαγωγός- Εμψυχώτρια θεατρικής αγωγής

Στο χώρο μας πραγματοποιούνται τα εξής εργαστήρια:

Πρωινά τρίωρα εργαστήρια για παιδιά 3-4 ετών

Απογευματινά εργαστήρια για παιδιά από 3 ετών

Εργαστήρια Σαββάτου

Εργαστήρια εφήβων και ενηλίκων

Πρωινά εργαστήρια στις σχολικές διακοπές(Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι)

Θεματικά πάρτι

Επικοινωνήστε μαζί μας να βρούμε το εργαστήρι που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Χριστογεννιατικες_αφηγησεις_Στου_φεγγαριου_την_ακρη

Χριστουγεννιάτικες Αφηγήσεις από του Φεγγαριού την Άκρη…

Ο χώρος πολιτιστικών δράσεων για παιδιά ξεκινά τις εκδηλώσεις του για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές με υπέροχες γιορτινές αφηγήσεις. Για 3 Κυριακές του Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωί θα ακούσουμε υπέροχες αφηγήσεις από του Φεγγαριού την Άκρη. Κυριακή 1 Δεκεμβρίου “Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο” Το καλύτερο δώρο για την γιαγιά δεν κοστίζει καθόλου, αλλά είναι

Περισσοτερα
Πόση-βια-θα-ανεχτούμε-πια

Πόση βία θα ανεχτούμε πια;

Απο 1η Οκτωβρίου άλλαξαν τα σήματα καταλληλότητας τηλεοπτικών προγραμμάτων. Σκηνές βίας, άσχημη φρασεολογία, ερωτικές σκηνές κατανέμουν ανάλογα το επιτρεπτό όριο ηλικίας των τηλεθεατών.

Περισσοτερα
Στου Φεγγαριού την άκρη2 (1)
Στου Φεγγαριού την άκρη3 (2)