Ετικέτες

Το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο, επιστρέφει για 8η χρονιά, μεταμορφώνοντας το πάρκο των Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, στη «Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο» και υπόσχεται να γίνει το Πάρκο των Χριστουγέννων για ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και όχι μόνο, μιας και είναι το μοναδικό στο είδος του στην ευρύτερη περιοχή!

Έναρξη: 12 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και 5 Ιανουαρίου 2020

Ώρες λειτουργίας : 10 το πρωί με 10 το βράδυ

Είσοδος Ελεύθερη

Φέτος οι διαχρονικοί ήρωες των παραμυθιών που έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους, έρχονται στο Πάρκο των Χριστουγέννων μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων, μαζί με ένα περιβαλλοντικό μήνυμα που σηματοδοτεί την στροφή προς την κυκλική οικονομία, μέσα από ένα ταξίδι στη «Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο».

Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι, ή μάλλον…
Βρες αυτό που ψάχνεις στη χώρα που τίποτα δεν πάει χαμένο.
Ανακύκλωσε την αγάπη σου, προσφερέ τη σε άλλους ανθρώπους.
Κάνε διαλογή των στιγμών σου, κράτα μόνο τις καλές.
Κομποστοποίησε τη στενοχώρια σου, να γίνει λίπασμα χαράς.

Από την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου το Πάρκο υποδέχεται τους επισκέπτες με καθημερινές δράσεις και ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων που περιλαμβάνει: εικαστικά εργαστήρια με ανακυκλώσιμα υλικά, λαχταριστά λιχουδόσπιτα, ζωγραφική προσώπου, διαδραστικά παιχνίδια, περιβαλλοντικές δράσεις, ακροβατικά, ταχυδακτυλουργικά, δημιουργίες με τρισδιάστατες εκτυπώσεις, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, κινηματογράφο, κυνήγι θησαυρού, κληρώσεις για μεγάλα δώρα, εκπλήξεις και πολλές ακόμα δραστηριότητες καθημερινά!

Όλη η Αιγιάλεια μια γιορτή!

Εκτός από το Πάρκο των Χριστουγέννων, η γιορτή πλημμυρίζει ολόκληρο το δήμο Αιγιαλείας και την πόλη του Αιγίου! Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλη την περιφέρεια του δήμου καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης, στολίζουν την κάθε ημέρα! Η πλατεία Αγίας Λαύρας και ο πεζόδρομος της Κλεομένους Οικονόμου φιλοξενούν καλλιτεχνικές δράσεις δίνοντας το γιορτινό τόνο στην αγορά της πόλης. Για μικρούς και μεγάλους σινεφίλ ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων» θα πραγματοποιήσει ειδικές χριστουγεννιάτικες προβολές με πολλά δώρα και εκπλήξεις! Το εμβληματικό Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται ξεχωριστές εκδηλώσεις καθώς και τη σημαντική έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Σπυρόπουλου με τίτλο «Μια Μυθοπλασία του αστικού χώρου».

Στο Πάρκο των Χριστουγέννων Πρωταγωνιστές είναι οι ήρωες των παραμυθιών

Ο Άγιος Βασίλης συναντά τον Λαμποίκο που ήρθε στην Αιγιάλεια για να διδάξει μικρούς και μεγάλους πως θα έχουν μια περιοχή καθαρή! Η Ραπουνζέλ, ο Πήτερ Παν, η Κοκκινοσκουφίτσα, τα 3 γουρουνάκια, ο Παπουτσωμένος Γάτος, η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και πολλοί ακόμη ήρωες επιστρατεύονται για να ταξιδέψουν μαζί με τους επισκέπτες στη Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο, με στόχο να σκορπίσουν χαμόγελα σε όλους αλλά και να ανακαλύψουν πως τίποτα δεν χάνεται…!

Πρόγραμμα λειτουργίας 12/12/2019 έως 5/1/2020

Ώρες λειτουργίας: 10π.μ. – 10μ.μ

Είσοδος Ελεύθερη

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα : https://parkoxristougennon.gr/

Διαβάστε επίσης : CANTELENA “CHRISTMAS HOLY NIGHT”