Ετικέτες

Κάθε παιδί, ακόμα και κάποιοι από εμάς τους πιο μεγάλους, θέλουμε να στείλουμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη! Το μόνο που θέλει κάθε παιδάκι είναι να τον δει, να επικοινωνήσει μαζί του. Να αγγίξει αυτή τη μαγεία…

Τώρα τα ΕΛΤΑ προσφέρουν μια απίστευτη ευκαιρία να γίνει η επικοινωνία αυτή πραγματικότητα. Εδώ και μέρες έξω από τα κεντρικά καταστήματα των ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα έχουν τοποθετηθεί τα χαρακτηριστικά κόκκινα γραμματοκιβώτια, έτοιμα να υποδεχτούν τα γράμματα όλων των παιδιών, μικρών και μεγάλων.

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Γράμματα πολύχρωμα, με ζωγραφιές και πρωτότυπες κατασκευές, όμορφες ευχές και κυρίως με τις περιγραφές των πολυπόθητων δώρων.

Γράμματα συγκινητικά, που δεν περιμένουν δώρα αλλά μεταφέρουν τους προβληματισμούς και την αγωνία των μεγάλων. Γράμματα μοναδικά, που περιέχουν ζαχαρωτά κι αυτοσχέδια μικρά δώρα για τα ξωτικά, αυτοκόλλητα και χρυσόσκονη, ακόμη και καρότα για τους ταράνδους του Άγιου Βασίλη!

Όλα αυτά τα γράμματα, με υπευθυνότητα και ιδιαίτερη ευαισθησία, συγκεντρώνονται στον Τομέα Δημοσίων Σχέσεων των Ελληνικών Ταχυδρομείων που τις μέρες αυτές, μετατρέπεται σε ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη και, στη συνέχεια, με την πολύτιμη βοήθεια του δικτύου όλης τη χώρας, αποστέλλονται οι απαντήσεις.

Θυμήσου θα πρέπει να αναγράφονται όλα τα στοιχεία σου στο γράμμα για τον Άγιο Βασίλη, για να μπορέσει να σου απαντήσει.

Πέρυσι, παραλήφθηκαν περίπου 150.000 γράμματα με παραλήπτη τον Άγιο Βασίλη και όσα από αυτά είχαν πλήρη στοιχεία αποστολέα, έλαβαν την απαντητική κάρτα. Στη φετινή κάρτα, το κείμενο υπογράφει με πολλή αγάπη, ο βραβευμένος συγγραφέας Στέφανος Δάνδολος ενώ η εικονογράφηση έγινε από την Ανθούλα Λύγκα, γραφίστρια της Δ/νσης Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ.

Πως θα στείλεις γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Στην Χριστουγεννιάτικη σελίδα των ΕΛΤΑ www.hohoho.elta.gr θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι. Δέκα υπέροχα σχέδια για να διαλέξεις για το δικό σου γράμμα! Όλα έτοιμα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα εκτυπώσεις και να γεμίσεις τις γραμμές τους με κάθε σου επιθυμία, ευχή, σκέψη και όνειρα! Υπάρχουν και χριστουγεννιάτικοι φάκελοι για τα γράμματά σου που τους παίρνεις από τα ΕΛΤΑ, καθώς και νέα χριστουγεννιάτικα γραμματόσημα!

Επίσης θα βρεις και ένα υπέροχο βίντεο, με τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη να σου εξηγεί βήμα βήμα πως να στείλεις το γράμμα σου, για να μην χαθεί, να μπορέσει να το διαβάσει και να σου απαντήσει!

Μπες τώρα στο https://www.hohoho.elta.gr/ το χριστουγεννιάτικο διαδραστικό site που έχουν δημιουργήσει τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ειδικά για τον σκοπό αυτό. Ενημερώσου για όλα όσα χρειάζεσαι, ακόμα και σε ποιες περιοχές είναι τοποθετημένα τα κόκκινα γραμματοκιβώτια για να μην ψάχνεις.

Ho! Ho! Ho!!! Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων, μέσα από τα μάτια των παιδιών….γιατί για τα παιδιά όλα είναι πιθανά!

Διαβάστε εδώ : Δημιουργικά πρωινά για τα παιδιά και αυτά τα Χριστούγεννα